Hallo, Rex - Gereserveerd

Naam:
Rex - Gereserveerd
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
5 jaar
Ras:
Amerikaanse Staffordshire Terrier
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
1900128

Rex is een staffordje van °2015 (geschat - al vermoeden wij dat hij toch een jaartje of 2 ouder is), hij kwam in december 2019 bij ons, omdat noodasiel Lommel zijn deuren moest sluiten. Hij kwam daar in de zomer binnen via een inbeslagname, samen met Zara (vermoedelijk zijn zus) en hun puppy’s. De puppy’s werden al snel geadopteerd, maar Zara en Rex moesten even wachten. Zara mocht recent naar haar nieuw baasje vertrekken en nu is het aan Rex!Rex doet het niet goed met andere honden en ook katten is een no go. Met kinderen (<12 jaar) plaatsen we hem niet, omdat hij graag zijn rust heeft. Wandelen doet hij heel graag en kan hij ook zonder veel getrek! Rex is gek op balletjes en neemt deze ook graag mee op wandeling of apporteert deze, al is terugbrengen/loslaten niet altijd met volle overtuiging.

Rex is erg rustig in huis en trekt zich vaak terug in zijn mandje, we zoeken voor hem een huisje waar het niet de druk is en hij volop kan genieten van rust en aandacht! Hij kent enkele commando’s en heeft zeker potentieel om een leuke gezinshond te zijn!

Rex - Gereserveerd verblijft momenteel in:

locatie

Dierenbescherming Mechelen

MECHELEN
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenbescherming Mechelen

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.