Hallo, Zeus

Zeus

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Zeus op social media:
Naam:
Zeus
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
4 jaar en 11 maand
Ras:
Mechelse Herder
Referentie:
2023014

In De wereld van Nellie gaan honden op zoek naar een liefdevolle thuis. Deze honden blijven bij hun gezin tot we een geschikte adoptant vinden. Zeus verblijft momenteel in Tervuren. Kennismakingen gebeuren altijd op afspraak en in het bijzijn van de coach die deze hond voor, tijdens en na de herplaatsing opvolgt en ondersteunt.

Zeus wordt graag gezien door zijn mensen. De beslissing om een nieuwe thuis te zoeken is pijnlijk. Maar net omdat ze Zeus zo graag zien, willen ze hem de kans geven om een thuis te vinden bij mensen die hem kunnen geven wat hij nodig heeft.

Zeus is een prachtige hond. Niet alleen qua looks, maar ook vanbinnen. Hij heeft een gouden hart en houdt ervan om dicht bij de mensen te zijn die hem graag zien; knuffelen staat dan bovenaan zijn verlanglijstje.

Momenteel leeft hij harmonieus samen met een andere hond en een kat.

Zeus is 5 jaar oud, heeft het enthousiasme van een puber en de kracht van een hond op zijn toppunt. Hij bruist van energie maar weet niet altijd goed hoe hij die kwijt kan.

Daarom zoeken we mensen die tijd voor Zeus hebben. Tijd, maar ook geduld. Want Zeus vindt sommige dingen nog spannend. Gaan wandelen is zoiets spannends. Al die geuren kunnen best overweldigend zijn; hij weet niet waar eerst snuffelen.  Ook al leeft hij thuis samen met een andere hond, tijdens wandelingen ziet hij andere honden liever gaan dan komen. We zoeken voor Zeus dus iemand die rustig, vriendelijk en geduldig is en zich niet uit het lood laat slaan door zijn kracht. Iemand die Zeus met kleine stapjes meer vertrouwen kan geven en hem kan helpen om zijn energie te kanaliseren.

Omwille van zijn grootte en enthousiasme plaatsen we Zeus niet bij kinderen jonger dan 14 jaar.

Een tuin is voor deze jongen een must.

Zeus, welkom in De wereld van Nellie.

 

Interesse? Vul de vragenlijst in op onze website (https://togetheralive.be/ta-vragenlijst/), wij nemen contact op met jou.

Vragen? dewereldvannellie@togetheralive.be

 

Meer informatie over Together Alive vzw: https://togetheralive.be/

Meer informatie over De wereld van Nellie, een project van Together Alive vzw: https://togetheralive.be/de-wereld-van-nellie

Zeus verblijft momenteel in:

Together Alive vzw - De wereld van Nellie
RAMSEL - HERSELT
Together Alive vzw - De wereld van Nellie
Bekijk alle dieren van Together Alive vzw - De wereld van Nellie