Hallo, Laika

Laika

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Ja
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Nee
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Laika op social media:
Naam:
Laika
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
5 jaar en 8 maand
Ras:
Amerikaanse Staffordshire Terrier
Referentie:
202300027

Dit is Laika, een stafford-teefje van 5 jaar.

Laika heeft een vrolijk en lief karakter.  Ze is dol op mensen, knuffels en streeltjes.

Ze is kampioen in likjes geven!Door haar zachte karakter is ze vriendje met iedereen, zelfs met de dierenarts.  Ook kinderen zijn Laika's beste vriendjes.

Let wel, door haar enthousiasme kan Laika wel wat lomp zijn bij kleine kinderen.

Laika leefde altijd als enige hond en dat was voor haar prima.  Katten kent ze niet en ziet ze ook als een speeltje, dus liever geen katten in haar huis.Bij momenten is Laika speels en ze geniet ook van een wandeling.  Verder ligt ze graag in de nabijheid van haar baasje te soezen.

Laika wandelt netjes, maar ziet ze iets wat haar interesseert (zoals een andere hond) dan kan ze trekken.  Voor Laika zijn wandelingen niet belangrijk. Spelen in de tuin is voor haar ook prima.  Of nog beter: gewoon bij haar baasje binnen in huis, in haar mandje of in de zetel.  Meer moet dat voor Laika niet zijn.  Laika zou ook prima aarden op een appartement of huis zonder tuin.

Laika zoekt vooral een thuis waar ze de aandacht kan krijgen die ze vraagt.  Een baasje die elke dag toch wel wat tijd voor haar kan vrij maken en met haar bezig wil zijn.  Laika kan niet alleen thuis blijven, ze heeft last van verlatingsangst. Wie Laika adopteert zal hier zeker nog moeten aan werken. Wanneer je ze alleen laat zal ze zaken kapot bijten en dit onder luid protest.  Veel liever gaat ze overal met je mee op stap. In de auto is ze heel braaf. Laika is gewoon van 's nachts binnenshuis te slapen, niet in een bench. Het liefst van al in de kamer waar jij ook slaapt.  Nog iets wat Laika kan, is het openen van deuren.  Ze volgt je overal en als het moet doet ze de deur open.Let wel: Laika heeft een gras-allergie.  Dat betekent dat ze vanaf eind mei tot ongeveer oktober medicatie moet nemen.  Met deze medicatie mag ze gerust stoeien en rollebollen in het gras.  Laika is gechipt en gevaccineerd.

Meer foto's van Laika vind je op https://www.facebook.com/media/set/?vanity=dierenasielpoezewoef&set=a.341869248190653Wil je Laika adopteren?  Stuur een mailtje naar info@dierenasielpoezewoef.be

Laika verblijft momenteel in:

Projectvereniging Dierenasiel Zuidelijke Westhoek Poezewoef
POPERINGE
Projectvereniging Dierenasiel Zuidelijke Westhoek Poezewoef
Bekijk alle dieren van Projectvereniging Dierenasiel Zuidelijke Westhoek Poezewoef