Hallo, Evy

Evy

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Onbekend
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Evy op social media:
Naam:
Evy
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
2 jaar en 1 maand
Ras:
Kruising
Referentie:
120230429

Check Evy op onze website MET filmpje. Hier kan u ook direct een vragenlijst indienen bij interesse:

https://dierenasielsinttruiden.be/dieren_in_het_asiel/evy/

Achtergrond

Deze unieke knappe meid is Evy. Evy is een kruising herder teefje. Ze heeft alvast hele knappe looks. Haar geboortedatum wordt geschat op januari 2022. Ze weegt ongeveer 22 kg.

Ze kwam na een inbeslagname bij ons terecht. Bij binnenkomst had ze een vieze, ontstoken wonde in haar hals door het gebruik van een halsband die stevige pijnprikkels aanbracht. Aanrakingen aan de halsband zijn hierdoor nog gevoelig maar hier trainen we alvast mee. Gedaan met negatieve tijden en op naar de positieve!

Karakter

Evy kwam uit de testen als een jonge, zotte hond die enkele basisbevelen kent. Ook is ze erg speels en apporteert ze als de beste! Verder is ze ook actief, heel energiek maar ook heel erg lief! Ze legt vlot contact met nieuwe mensen, is mensgericht en heeft een goede inborst.

Ze zoekt alvast een actieve thuis waar ze fijne wandelingen met haar willen maken en veel tijd met haar kunnen doorbrengen. Ze wandelt graag en houdt ervan om te rennen, spelen en te knuffelen. Naar andere honden is ze niet reactief op wandeling.

Plaatsing

We zoeken mensen die op een positieve manier met haar aan de slag willen gaan en haar zo een actief en liefdevol leven schenken. Ze heeft ook nood aan een heel goed en hoog afgesloten tuin. Deze is zeker nodig zodat ze geregeld kan ventileren.

Ze kan geplaatst worden in een thuis zonder andere hond of waar men al een reu heeft. Hoe ze op katten reageert is niet geweten.

Omdat ze nogal onstuimig is plaatsen we haar niet bij kinderen onder de 14 jaar.

Evy vraagt zeker nog geduldige sturing, opvoeding en aandacht. Wanneer je op een positieve manier met haar aan de slag gaat, leert ze vlot bij. Het is zeker een slimme meid!

Evy verblijft momenteel in:

Vzw Dierenvrienden St-Truiden
SINT-TRUIDEN
Vzw Dierenvrienden St-Truiden
Bekijk alle dieren van Vzw Dierenvrienden St-Truiden