Hallo, Zena

Zena

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Onbekend
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Onbekend
Kan vervoerd worden in de auto?
Onbekend
Kan met andere honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Onbekend
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Zena op social media:
Naam:
Zena
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
1 jaar en 5 maand
Ras:
Kruising
Referentie:
10927

Zena, een knap kruising herdertje, werd in beslag genomen wegens schrijnende levensomstandigheden. Dit jonge teefje heeft nog weinig geleerd, en het leven als huishondje zal haar dan ook nog aangeleerd moeten worden. In het asiel heeft het hondje het vrij moeilijk met de vele prikkels. We zijn voor Zena dan ook op zoek naar een rustige thuis, waar de mensen geduldig zijn met haar en bereid zijn zich aan te passen aan het tempo waaraan dit hondje alles leert. We zoeken mensen die geen verwachtingen hebben van deze hond, en haar niet onnodig in situaties brengen waar ze zich niet op haar gemak voelt.

 

🐶 Dit teefje werd niet gesocialiseerd met andere honden, en stelt zich in het asiel dan ook heel defensief op naar andere honden. Een match met een andere hond lijkt ons moeilijk, maar een test in het asiel met een stabiele reu kan eventueel.

🐱🐰 Andere dieren zijn niet aan Zena besteed, gezien haar ontwikkelde jachtinstinct.

👶 Aangezien dit hondje heel zenuwachtig en angstig is, wordt ze niet bij kinderen jonger dan 14 jaar geplaatst. Een plaatsing bij kinderen is enkel mogelijk bij kinderen die wat kennis hebben van de omgang met een hond, en die dit rustig en voorzichtig aanpakken.

🏡 Voor dit hondje zoeken we echt wel een gezin met een tuintje, aangezien ze zich graag uitleeft in de speelweide.

 

👉 Voor Zena zoeken we een geduldige adoptant die alles op het tempo van de hond aanpakt, en die rekening houdt met haar achtergrond.

 

💌  Interesse? Check dan zeker de adoptieprocedure via https://blauwekruis-brugge.be/asiel/adoptieprocedure/, vul het aanvraagformulier in en indien je in aanmerking komt, bellen wij je op voor een kennismaking.

Zena verblijft momenteel in:

Het Blauwe Kruis Brugge
BRUGGE
Het Blauwe Kruis Brugge
Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis Brugge