Hallo, Brave (ex-proefbeagle)

Brave (ex-proefbeagle)

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Ja
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Onbekend
Kan vervoerd worden in de auto?
Onbekend
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Nee
Ervaring met honden/ras vereist?
Nee
Formaat
Klein
Deel Brave (ex-proefbeagle) op social media:
Naam:
Brave (ex-proefbeagle)
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
7 jaar en 1 maand
Ras:
Beagle
Referentie:
1062

Brave is een van de lieve ex-proefbeagles die zeer binnenkort op zoek gaan naar een eigen mandje. Brave toont zich momenteel als een eerder lief en vrolijk dametje.

Volg ons op facebook voor meer foto's: https://www.facebook.com/AnimalWelfareProjects


Wereldwijd worden er honden ingezet als proefdier om ervoor te zorgen dat we als mens goede en veilige medicatie ter beschikking hebben. Sinds 10 jaar zorgt AWP vzw (vroeger Jodipro vzw) ervoor dat deze honden een goede thuis kunnen vinden na deze dierproeven. In de komende periode zal er weer een groep ex-proefbeagles een kans krijgen op een eigen gezinnetje en een echt leven als geliefde familiehond. Daarom zijn we op zoek naar zowel tijdelijke opvang-, als definitieve adoptiegezinnen voor deze lieverds.

De meeste ex-proefbeagles zijn rond de 6-7 jaar leeftijd, uitzonderlijk wat jonger. Op deze leeftijd zijn ze nog erg speels en vrolijk, en hebben ze nog een mooie toekomst voor zich. Het zijn klein formaat beagletjes, ongeveer tussen 6 en 11 kg lichaamsgewicht. Ze werden door meerdere dierenartsen gecontroleerd en gezond verklaard, en dragen geen medische gevolgen van hun tijd als proefdier. Omdat deze ex-proefbeagles al van op jonge leeftijd in groep leven met andere honden, plaatsen wij hen steeds samen met een andere beagle of een andere hond die reeds aanwezig is in het adoptiegezin.

Wenst u Brave of een andere proefbeagle te adopteren of tijdelijk op te vangen, geef dan een seintje via info@animalwelfareprojects. Alle informatie over de adoptieprocedure en het formulier voor kandidaatstelling is terug te vinden via https://www.animalwelfareprojects.be/adopteer.htm. Hopelijk kunnen we samen veel van deze lieve hondjes een echte eigen thuis geven voor kerst.

Brave (ex-proefbeagle) verblijft momenteel in:

AWP Animal Welfare Projects vzw
WOMMELGEM
AWP Animal Welfare Projects vzw
Bekijk alle dieren van AWP Animal Welfare Projects vzw