Hallo, Tasha

Naam:
Tasha
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
5 jaar
Ras:
Mechelaar
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
180014

Tasha is een vijfjarig kruising mechelaar teefje die sedert haar puppytijd aan de ketting heeft gestaan. Voorlopig is ze nog bang van praktisch alles. Enkel bij bepaalde personen treed er gewenning op. Tasha is helemaal niet gesocialiseerd.Wat zoeken we voor TashaEen rustige, stabiele situatie waar ze zich veilig kan voelen.

Een situatie waar helemaal niets verlangd wordt van haar zodat ze kan habitueren, gewennen aan haar nieuwe thuis en omgeving.

Tasha vertoon geen agressie: ze vermijdt conflicten indien ze kan.Advies wordt meegegeven en dient opgevolgd te worden om haar een faire kans te geven.

Tasha verblijft momenteel in:

locatie

Blauwe Kruis van de Kust

OOSTENDE
dierenasiel Bekijk alle dieren van Blauwe Kruis van de Kust

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.