Hallo, Tirana

Naam:
Tirana
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
7 jaar
Ras:
American Staffordshire Terrier
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201911114

Tirana is Amerikaanse Staffordshire Terriër die naar het asiel werd gebracht omwille van ziekte van de eigenaar.

Tot 2 jaar terug heeft Tirana binnen geleefd, erna is ze bij een ander gezin geplaatst waar ze buiten verbleef.Tirana heeft de eerste periode tijd nodig gehad om te wennen aan de nieuwe omgeving. Veel honden, mensen, een nieuwe routine... Geef haar eens ongelijk.

We zien dat Tirana graag binnen is. Ze ligt graag in haar mandje, neemt ook graag tennisballen mee de mand in en gebruikt haar mand ook om in te rusten. Speeltjes afgeven is een werkpunt; ze ruilt haar speeltje wel voor snoepjes. Ook rondom voer laat Tirana zien dat ze graag alleen wordt gelaten. Een aparte plek om haar eten te geven is dan ook noodzakelijk.

Tirana dopt graag haar eigen boontjes. Het is geen hele aanhankelijke hond, maar ze kan met momenten zeker genieten van aandacht. Speurspellen vindt ze daarentegen wél altijd fijn.

Voor Tirana zoeken we een thuis zonder andere dieren.

Tirana verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.