Hallo, Falco

Naam:
Falco
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
3 jaar
Ras:
Kruising
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20201044

Ter adoptie: Falco kruising van bijna 4 jaar jong reutje Falco kwam bij ons initieel terecht na een grote inbeslagname waarbij maar liefst 13 hondjes naar ons kwamen.Falco werd geadopteerd maar na ongeveer een jaar teruggebracht omdat hij te bang bleef naar vreemden toe, waardoor terrasjes doen met hem niet echt een optie was.

Spijtig... want die informatie was aan de adoptanten medegedeeld... Hij werd opnieuw geadopteerd; deze keer door een oudere dame, en was haar allerliefste vriendje; MAAR hij durfde bij haar niet in de tuin omdat er langs haar zeer luidruchtige mannen woonden waar hij ook angstig van was...Hondje wéér retour dus... Falco is een heel lief hondje eenmaal hij je kent!Hij heeft eventjes tijd nodig om aan je te wennen, maar vindt jou dan de allerleukste!Met vrouwen klikt ie iets vlotter dan met mannen, maar als je er tijd in wilt steken kan met mannen zeker ook.Wandelen gaat prima met hem, maar als vreemden te dicht komen, kan het wel zijn dat hij gaat blaffen/grommen.In huis komt hij het liefste heel dicht bij je liggen en knuffelen, al vindt ie spelen ook erg fijn als je daar zin in hebt! Met kinderen plaatsen we hem liever niet, gezien hij zo angstig kan zijn en kindjes soms onverwacht druk kunnen uit de hoek komen.Grotere kinderen zouden in principe wel kunnen (vanaf 16 jaar) maar als er veel vriendjes over de vloer komen, is het dan weer minder aangeraden.Katten gaat niet, andere honden gaan in principe wel gezien hij uit een roedel van 13 komt.Met dominante reutjes zal het wel mogelijks regelmatig een strijd geven, dus die liever niet. Bij interesse kan u uw thuissituatie mailen naar sofie@vzwdiereninnood.be

Falco verblijft momenteel in:

locatie

Dieren in Nood Vzw

OPHOVEN
Tel.: 078/250 600
Email: sofie@vzwdiereninnood.be
Site: check onze fb pagina!
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dieren in Nood Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.