Hallo, Zina

Zina

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Onbekend
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Zina op social media:
Naam:
Zina
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
1 jaar en 5 maand
Ras:
Duitse Herdershond
Referentie:
1376

*******update: geadopteerd******

°17.12.2022 - duitse herder - teef (niet gesteriliseerd) - 32 kg

ZINA werd bij ons afgestaan wegens nachtelijk blaffen, ze sliep buiten. Vermoedelijk werd ze hier overprikkeld dus we zoeken een gezin waar ze binnen kan slapen. 

ZINA heeft nog niet veel gezien van de wereld en is nog heel onzeker en bang IN NIEUWE SITUATIES. Ze zoekt een baasje die rustig met haar wilt opbouwen.Op wandeling trekt ze en springt in alle richtingen, ook in je arme om te knuffelen. Haar favoriete ding is om op je arm te hangen met haar 2 voorpoten om knuffels te vragen. We zoeken dus een baasje dat fysiek sterk is.

ZINA was gewoon om alleen te blijven (ZINA kent de open bench), dit zal in haar nieuwe thuis opnieuw opgebouwd moeten worden. Ze is een 4-tal uur zindelijk. Hier heeft ze nog nooit iets kapot gebeten. 

Ze kent de basis-commando's.

ZINA houdt van ROUTINE zoals als dit niet gevolgd wordt is ze snel overprikkeld. We zoeken voor ZINA een gezin met een tuin zodat ze haar energie kwijt kan, MAAR deze tuin moet ook prikkelarme, dit wilt zeggen zonder teveel in-en-uitkijk.Een andere grote hond in huis zou ze wel leuk vinden, ze speelt graag EN veel met andere honden. Deze andere hond moet dit speelse, energieke gedrag dus ook kunnen verdragen. (Reuen moeten reeds gecastreerd zijn)

Ze ging vroeger regelmatig naar de speelweide en dat zie je: alle andere honden zijn leuk om mee te spelen. Gedrag naar andere dieren is onbekend.

Meer foto's op onze facebook-pagina. 1 BLIK OP DIT MOOIE KOPJE EN JE BENT VERKOCHT <3

Heb je een gouden mandje voor ZINA? Stuur dan een mail met alle info over uzelf naar asiel@hetzilverenmandje.be. ADOPTIE-ONTMOETINGEN ENKEL OP AFSPRAAK, WE WILLEN HIERVOOR DE TIJD KUNNEN NEMEN OM ALLES GOED MET U TE OVERLOPEN. INDIEN U GEEN AFSPRAAK HEEFT KAN U DE HOND NIET ZIEN.

Zina verblijft momenteel in:

Het Zilveren Mandje
LOKEREN
Het Zilveren Mandje
Bekijk alle dieren van Het Zilveren Mandje