Hallo, Tessa

Tessa

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Onbekend
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Nee
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Middel
Deel Tessa op social media:
Naam:
Tessa
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
0 jaar en 11 maand
Ras:
Japanse Akita
Referentie:
23159

Tessa is een zeer klein uitgevallen akita teefje van ongeveer 8 maand oud. Tessa werd midden november aangekocht bij een broodfokker. Ze kende uiteraard nog niets en heeft van vele zaken schrik maar dit was op de 3 weken bij haar vorige baasjes al veel gebeterd. Bij de mensen thuis leefde ze vrij binnen en dit ging goed. 

Tessa heeft op wandeling schrik van auto's, fietsers, ... Hier bij ons wandelt ze wel heel erg graag in de rustige natuur en daar geniet ze duidelijk van maar er zal dus aan gewerkt moeten worden. Ze is heel lief en zacht naar haar baasjes toe maar heeft schrik van vreemde mensen. Hier bij ons is ze naar de verzorgers toe snel opengebloeid maar kan nog steeds verschieten van snelle bewegingen. Ze laat zich vlot aanlijnen en gaat graag naar de speelkoer. Tessa kent nog geen basiscommando's dus hier zal ook nog aan gewerkt moeten worden. 

Tessa is wat wagenziek. Ze kon makkelijk een uur alleen thuis blijven en beet hierbij niets stuk. Ze is ook helemaal zindelijk in huis. Hier bij ons is ze ook perfect zindelijk. In de tuin gaat ze wel op zoek naar een ontsnappingsroute dus een goed afgesloten tuin is een vereiste. 

Tessa gaat nu op zoek naar een gepaste thuis, een thuis waarbij ze haar tempo willen volgen maar haar wel voldoende leiding kunnen geven want dat heeft ze nodig. Tessa kan getest worden met een eigen hond minstens van haar eigen grootte. Tessa wordt enkel geplaatst in een rustige omgeving. Een goed omheinde tuin is een vereiste. Wie wil er aan de slag gaan met ons meisje, heeft de nodige liefde en geduld en kan haar een tweede start geven?

Tessa moet verplicht gesteriliseerd worden. 

Tessa verblijft momenteel in:

Sint-Hubertus vzw
AALST
Bekijk alle dieren van Sint-Hubertus vzw