Hallo, Kaïto

Kaïto

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Nee
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Kaïto op social media:
Naam:
Kaïto
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
5 jaar en 7 maand
Ras:
Amerikaanse Akita
Referentie:
202400056

Wrroef!!

Hallo, mijn naam is Kaïto en ik ben een raszuivere Akita. Helaas is mijn vorige baasje overleden en ben ik nu op zoek naar een nieuw thuis. Ik zou het liefst geadopteerd worden door iemand die ervaring heeft met Akita of vergelijkbare rassen. Als Akita ben ik zeer loyaal naar de mensen die ik vertrouw en mijn eigen gezin. Ik beschouw mijn menselijke vrienden als iets heel belangrijks en ik bescherm hen dan ook enorm. Ik ben wat gereserveerder naar onbekenden toe en hoef niet meteen dikke vrienden te worden. Gezien mijn grootte en temperament lijkt een gezin met kleine kinderen mij geen goed idee. Hoewel ik goed omga met mijn mensen, kan mijn kracht en grootte overweldigend zijn voor hen.

Ik ben zeer intelligent en leer snel, maar dat betekent ook dat ik me vrij snel kan vervelen. Ik hou van actieve oefeningen en mentale stimulatie. Het is belangrijk voor mij om dagelijks uitgedaagd te worden, zowel fysiek als mentaal. Dit kan variëren van lange wandelingen tot speurtochten of puzzelspellen.

Andere honden kunnen misschien wel vrienden worden, maar niet vanaf de eerste ontmoeting. Openbare hondenweides zijn dus niet mijn ding. Ik geef de voorkeur aan één goede vriend boven tien minder goede. En katten, die lijken mij wel interessant! Weet vooral dat ik hiermee niet ben gesocialiseerd. 

Heb jij ervaring met dit soort ras? Ben je op zoek naar een nieuwe metgezel? Ben je even speels en actief als ik? Dan vormen wij een perfecte match! Vul mijn adoptieformulier in via www.ganzeweide.be en vul je gegevens in. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Kaïto verblijft momenteel in:

Dierenasiel Ganzeweide vzw
KOKSIJDE-WULPEN
Dierenasiel Ganzeweide vzw
Bekijk alle dieren van Dierenasiel Ganzeweide vzw