Hallo, Viper

Viper

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Onbekend
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Onbekend
Kan vervoerd worden in de auto?
Onbekend
Kan met andere honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Onbekend
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Viper op social media:
Naam:
Viper
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
2 jaar en 4 maand
Ras:
Mechelse Herder
Referentie:
108

Viper,

 

Ik ben Viper, de mechelse heder van ongeveer 2 jaar. Ooit zat ik al eens in het asiel. Mijn baasje heeft ervoor gekozen om mij opnieuw af te staan aan het Blauwe kruis. Waarom? Persoonlijke redenen, dus het had niets te maken met mij. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik enorm nerveus ben. Hopelijk kan ik nu iemand vinden die WEL een forever home voor mij heeft.

 

 

Ik ben een heel energieke jongen. Ik heb nog enorm veel ZOOMIEES, maar ik ben ook wel lief hoor.

Als je mij wat aandacht geeft, komt soms mijn rustige kant naar boven. Binnenruimtes zijn voor mij nog heel onwennig. Hier in het asiel loop ik niet graag door de gangen... Ik heb altijd buiten geleefd en een binnenruimte vind ik enorm angstaanjagend. Ik kan hierop zich nog wel aan wennen, maar dit heeft ZEER VEEL tijd nodig! But progress has been made, want vroeger durfde ik nog niet eens op een vloer te wandelen…

 

Op wandeling ben ik een typische hond die wat opleiding heeft gemist. Ik trek nog aan de lijn, maar dit wordt beter naarmate je met mij wandelt. Aan het einde van de wandeling zal dit al veel beter zijn. Ik leer zeer graag, dus ik sta ervoor open om hieraan te werken!

 

Ik ben op zoek naar iemand die tijd in mij kan steken om mij de kneepjes van het hond zijn aan te leren. De eigenschap ‘geduld’ is niet onbelangrijk, iemand dat mij ruimte geeft en het niet direct opgeeft. Een tuin is voor mij een MUST, omdat ik mij daar volledig thuis voel. Eventueel een buitenkennel voor in het begin is niet onbelangrijk (of een andere oplossing). Liefst wil ik ook veel knuffels, dus mijn nieuwe baasje moet veel liefde hebben.

Gelieve bij interesse een mailtje te sturen naar lommel@blauwe-kruis.be met een beschrijving van uw gezins-, woon- en werksituatie.

Viper verblijft momenteel in:

Het Blauwe Kruis van België - Lommel
LOMMEL
Het Blauwe Kruis van België - Lommel
Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis van België - Lommel