Hallo, Speedy

Speedy

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Onbekend
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Onbekend
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Nee
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Middel
Deel Speedy op social media:
Naam:
Speedy
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
6 jaar en 5 maand
Ras:
Brussels Griffon
Referentie:
202400071

Omdat zijn baasje helaas is overleden, zijn we op zoek naar een nieuw gouden mandje voor Speedy. Speedy was altijd trouw aan zijn eigenaar; ze waren onafscheidelijk. De overgang naar een drukke omgeving maakt hem onzeker. Hij is niet gewend aan zoveel omgevingsgeluiden, beweging en verschillende mensen, aangezien hij altijd een vaste plek en eigenaar had.

We zijn op zoek naar een nieuw baasje die vaste routines aanhoudt, een rustige thuis biedt en drukke openbare plaatsen vermijdt. Speedy hecht zich graag aan één eigenaar en vindt het lastig om vrienden te worden met vreemden. Een jong gezin met kinderen lijkt ons daarom niet ideaal, maar wel eerder een alleenstaand persoon die niet frequent bezoek ontvangt. 

Speedy was het gewoon om in een appartement te leven, maar we merken dat hij met volle teugen geniet om vrij rond te lopen in de tuin. Aan de leiband is hij zeer aangenaam om mee te wandelen en hij geniet van het ruime grasveld. Het gebeurt wel eens dat zijn speurneus de snelheid bepaalt.

Deze lieverd heeft altijd met zijn baasje samengewoond en moet nu abrupt een nieuw thuis zoeken. Deze verandering kan impact hebben en mogelijk verlatingsangst creëren. Weet dat je zeker de tijd en het geduld moet uitoefenen om hem te laten wennen aan zijn nieuwe thuis.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag kennismaken met Speedy? Vul dan uw gegevens in en vertel ons over het liefdevolle thuis dat u hem kunt bieden. We kijken ernaar uit om van u te horen!

Speedy verblijft momenteel in:

Dierenasiel Ganzeweide vzw
KOKSIJDE-WULPEN
Dierenasiel Ganzeweide vzw
Bekijk alle dieren van Dierenasiel Ganzeweide vzw