Hallo, Bruno

Bruno

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Nee
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Extra groot
Deel Bruno op social media:
Naam:
Bruno
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
6 jaar en 1 maand
Ras:
Berner Sennenhond
Referentie:
1449

Berner senner - reu (gecastreerd) - °26.05.2018 - 52 kg.Op zoek naar een grote wandel-vriend? Stop maar al met lezen, wandelen in niet aan Bruno besteed ;-)

Op zoek naar een KNUFFEL die tijdens het werken achter je bureaustoel ligt? Dan heb je die gevonden :-D

BRUNO heeft een baasje nodig dat ermee kan lachen als hij weer eens zijn eigen willetje doet. Je mag BRUNO echt geen verwachtingen opleggen want dan kun je het alvast vergeten. 

Hij lummelt graag wat door het huis en tuin en slaapt dan achter je bureaustoel, als het even kan ligt hij zoveel mogelijk in de weg. Op regelmatige tijdstippen komt hij aaitjes vragen. Hij communiceert zeer duidelijk :-D. Momenteel is hij dus onze bureauhond.BRUNO heeft een rare manier van stappen maar de scan was het nog niet dramatisch. Zoiezo had hij pijn tijdens het stappen MAAR we denken nu de juiste pijnstilling (meloxidyl) gevonden te hebben aangevuld met een dagelijks supplement voor de gewrichten dus nu is hij klaar voor adoptie.Belangrijk is om eten ver genoeg weg te zetten want hij steelt, voordeel is wel dat hij met een lekker hapje (meestal) mee te lokken is. Want als je aan hem trekt laat hij zich door zijn poten zakken. Als je stevig duwt dan durft hij grommen.

BRUNO zit graag in de auto en is flink bij de dierenarts. Hij werd GESCHOREN omdat zij vacht volledig vervilt was. Maar hij laat zich goed borstelen.BRUNO kan getest worden met andere rustige honden, die zeker niet opspringen.

Door zijn eigenzinnige karakter plaatsen we hem niet bij kinderen of andere diersoorten.Hij is zindelijk en heeft hier nog nooit iets kapot gebeten. Hij kan alleen thuis blijven.

Wandelen doet hij NIET.

Meer foto's op onze facebook-pagina.Heb je een gouden mandje voor BRUNO? Stuur dan een mail met info over uzelf naar asiel@hetzilverenmandje.be.

ADOPTIE-ONTMOETINGEN ENKEL OP AFSPRAAK zodat we hiervoor onze tijd kunnen nemen. Indien u geen afspraak heeft kan u de hond niet zien.

Bruno verblijft momenteel in:

Het Zilveren Mandje
LOKEREN
Het Zilveren Mandje
Bekijk alle dieren van Het Zilveren Mandje