Hallo, Thor

Thor

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Thor op social media:
Naam:
Thor
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
1 jaar en 4 maand
Ras:
Mechelse Herder
Referentie:
392

°16.03.2023 - mechelaar- reu (niet gecastreerd) - 28 kg

Dit pittige ventje is nog heel onzeker, dit hoor je in zijn blaf. Maar niets abnormaal voor een jonge hond, THOR zoekt een baasje dat hem helpt om rustiger te zijn en te focussen. Hij is lief, schattig, speels en maar aan concentratievermogen moet nog wat gewerkt worden, hij wilt alles zien en springt in het rond als een stuiterbal.

Wandelen is hierdoor nog een uitdaging. We zoeken dus IEMAND MET ERVARING MET DIT SOORT HONDEN. Iemand die zelf rustig blijft en weet hoe hij ontspanning kan overbrengen op zijn hond. 

THOR ging naar de puppie-les. En kent al een hele hoop commando's, dit vind hij echt leuk om te doen. Ook speuren vindt hij top, daar hebben we de basis-basis met hem al gedaan. Hier kalmeert hij ook echt van. En na het oefenen en spelen is het tijd voor een dikke dut en knuffel. 

Hij is heel mens gericht en los gaat hij met iedereen knuffelen. Aan de leiband valt hij uit als je hem kort houdt, zeker niet abnormaal voor dit type hond.

THOR is zindelijk. Hij is nog op de leeftijd van kapotbijten: hij kent de bench voor 1u, dit kan zeker nog verder uitgebouwd worden.THOR kan getest worden met rustige, zelfzekere honden. Teefjes moeten al gesteriliseerd zijn.

Gedrag naar katten en andere dieren is onbekend maar aangezien zijn heftige karakter verkiezen we hem niet bij andere dieren te plaatsen.

Hij kan geplaatst worden bij grotere kinderen die ervaring hebben met dit type honden. Meer foto's op onze facebook-pagina.Heb je ervaring met mechelaars of werkhonden opvoeden en je goesting om deze kerel de wereld te laten zien? Dan ben jij misschien het nieuwe gouden mandje van THOR. Bij interesse stuur dan een mail met alle info over uzelf naar asiel@hetzilverenmandje.be. ADOPTIE-ONTMOETINGEN ENKEL OP AFSPRAAK, WE WILLEN HIERVOOR DE TIJD KUNNEN NEMEN OM ALLES GOED MET U TE OVERLOPEN. INDIEN U GEEN AFSPRAAK HEEFT KAN U DE HOND NIET ZIEN

Thor verblijft momenteel in:

Het Zilveren Mandje
LOKEREN
Het Zilveren Mandje
Bekijk alle dieren van Het Zilveren Mandje