Hallo, Rex

Rex

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Ja
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Onbekend
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Extra groot
Deel Rex op social media:
Naam:
Rex
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
5 jaar en 10 maand
Ras:
Duitse Herdershond
Referentie:
11110

Rex is een grote lieve loebas die afgestaan werd wegens tijdsgebrek. Hij leefde samen met kinderen en oudere mensen.

In het asiel is hij steeds enthousiast wanneer hij uit zijn hok wordt gehaald en geniet hij ervan om in de speelweide te vertoeven met een verzorger, of om samen op wandel te gaan. Wij leren Rex in het asiel kennen als een zeer rustige en stabiele, mensgerichte reu. In de speelweide speelt hij graag met balletjes en kan je ook zijn interesse makkelijk wekken voor ander speelgoed. Hij houdt ervan om in de nabijheid van mensen te vertoeven, en ook gekamd worden vindt hij heerlijk. Opgelet: deze slimme meneer kan deuren openen! Op wandeling is Rex over het algemeen rustig, maar wanneer hij katten of konijnen ziet voorbijhuppelen dan trekt hij aan de lijn. Ook wanneer hij andere honden ziet durft hij uitvallen.

Een zeer sterk punt van Rex is dat hij goed alleen kan thuisblijven. Hij is het gewoon van bij zijn vorige eigenaar lange dagen alleen thuis te blijven. Daarbij kon hij vrij binnen in huis en in de tuin, wanneer hij dit wou. Ook zindelijkheid is een sterkte van deze reu. Let wel, het is niet omdat Rex lange dagen kan alleen thuisblijven, dat hij dit ook fijn vindt. We verwachten evident dat deze hond de nodige liefde en aandacht zal krijgen van zijn nieuwe adoptanten. Ook kan Rex vlot mee met de wagen.

 

🐶 Wij plaatsen Rex liever niet bij een andere hond. In het verleden ging zijn vorige eigenaar soms naar losloopweides, waar hij een andere hond heeft gebeten. Ook in het asiel merken we dat hij uitvalt naar andere honden. Echter, aangezien er naar losloopweides werd gegaan met Rex, is er mogelijks wel potentieel om samen te leven met een andere hond van zijn kaliber. Een match met een andere hond van zijn kaliber kan daarom getest worden in het asiel.

🐱🐰 Andere kleine dieren zullen nooit zijn beste vrienden worden.

👶 Eerder leefde Rex probleemloos samen zowel met kindjes als met oudere mensen.

🏡 We verwachten dat een adoptant deze hond als een deel van het gezin zal zien, en plaatsen hem dan ook niet bij een adoptant die hem enkel buiten in een kennel wil huisvesten. Rex is een mensgerichte lieve hond, die graag aandacht krijgt en graag in de nabijheid van zijn gezin is. Daarom verwachten we dat hij wel degelijk binnen in huis mag leven bij zijn adoptanten.

 

👉 Voor Rex zoeken we een adoptant die een nieuwe beste vriend zoekt, en die stevig in zijn/haar schoenen staat op wandeling, voor mocht Rex eens uitvallen.

 

💌  Interesse? Check dan zeker de adoptieprocedure via https://blauwekruis-brugge.be/asiel/adoptieprocedure/, vul het aanvraagformulier in (https://blauwekruis-brugge.be/asiel/formulier-interesse-in-een-dier/) en indien je in aanmerking komt, bellen wij je op voor een kennismaking.

Rex verblijft momenteel in:

Het Blauwe Kruis Brugge
BRUGGE
Het Blauwe Kruis Brugge
Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis Brugge