Hallo, Romeo

Naam:
Romeo
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
5 jaar
Ras:
Labrador Retriever
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201911043

Romeo, geboren op 14-12-2014, kwam eind december bij ons het asiel binnen. Dagen, weken en maanden gingen voorbij, voordat Romeo ons begon te vertrouwen.

Hij omzeilde alle vormen van interactie en contact, totdat hij stap voor stap begon met ons te vertrouwen.

Hij is opgegroeid bij een broodfokker, waardoor hij een slechte socialisatie heeft gehad. Daarna heeft hij 5 jaar lang bij zijn vorige eigenaren buiten geleefd. Allemaal heel zonde, maar Romeo draagt dit nu wel met zich mee.Romeo is geen allemansvriend. Hij beantwoordt niet aan het profiel van 'de standaard Labrador'. Romeo heeft veel tijd nodig om mensen te leren vertrouwen; dit zal stap voor stap moeten worden opgebouwd in het asiel. Hij heeft in het asiel al grote stappen gezet. Hij laat zich al goed aaien en komt zelf vragen voor knuffels! Zelfs speuren, op een heel laag niveau, vindt hij fantastisch. Wie denkt dat een hond van 5,5 niets kan leren, heeft het goed mis!Deze ietwat koppige vent is op zoek naar een hele rustige thuis. Hij wordt niet geplaatst bij kinderen en zijn toekomstige baasjes zullen heel veel geduld nodig hebben. Een huis met een tuin is noodzakelijk voor Romeo. Hij kan eventueel bij een stabiele teef worden geplaatst.

Romeo verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.