Hallo, Gismo

Naam:
Gismo
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Kruising
Kindvriendelijk:
Ja
Kan omgaan met andere honden:
Nee
Kan omgaan met andere huisdieren:
Nee
Referentie:
120211

Klaar? Kunnen we van start? Ok, hier gaan we!Mijn naam is Gismo. Mijn verhaal in het asiel begint uiteraard bij mijn aankomst. Dat was op 2 maart 2020. Die datum staat voor altijd in mijn geheugen gegrift. Mijn aankomst is namelijk niet van een leien dakje verlopen. Ik werd door mijn vorige baasjes afgestaan omdat ze te weinig tijd voor mij bleken te hebben. Natuurlijk nam ik veel van hun tijd in beslag! Wat verwacht je van een labrador van een dik jaar oud?! Mijn nieuwe verzorgers kregen al onmiddellijk te maken met de gevolgen van dat gebrek aan aandacht. Ik kon helemaal niet om met het feit dat ik in een nieuwe omgeving zat, met nieuwe mensen, nieuwe geuren, nieuwe geluiden,... Ik vertoonde alle kenmerken van een hond wiens wereld tot dan toe heel gesloten was gebleven met gebrek aan ervaringen en socialisatie. Maar how, geen paniek. Gelukkig neemt mijn verhaal hier een positieve wending. Nadat ik de nodige tijd had gekregen om te stabiliseren kon ik mijn ware 'ik' laten zien. Ik leerde stap voor stap mijn verzorgers kennen en vertrouwen. Ze konden zien dat ik werkelijk een blije losbol ben, dat ik graag achter balletjes ren, dat ik mij kan laten gaan met een speelkoord en dat wandelen met mij ook leuk kan zijn. 

Ze leerden uiteraard ook mijn werkpunten kennen. Een jammerlijk resultaat van mijn gebrek aan socialisatie is mijn reactie naar andere dieren toe. Ik heb het moeilijk met andere andere honden en katten. Dat is ook iets om rekening mee te houden op wandeling. Het spreekt voor zich dat ik op zoek ben naar een nieuwe thuis waar ik het enige dier onder het dak kan zijn. 

Mijn ideale thuis is een rustige thuis. Een plaats waar er niet te veel volk over de vloer komt, waar ik leuk kan samenleven met mijn baasjes. Ik heb namelijk tijd nodig om mensen te leren kennen. Een kennismaking moet bij mij stap voor stap gebeuren zodat ik mensen kan inschatten en kan vertrouwen. Een overvloed aan prikkels/mensen is dus niet aan mij besteed. En daar zullen mijn verzorgers dan ook rekening mee houden wanneer mijn kandidaten zullen langskomen.Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

Gismo in the spotlight: https://youtu.be/fGUnL1AmRWo

https://dierenasiel-tienen.be

https://dierenasiel-tienen.be/dier/gismo/

https://dierenasiel-tienen.be/contacteer-ons/

Gismo verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Tienen

TIENEN
Tel.: 0497 26 72 68
Email: info@dierenasiel-tienen.be
Site: dierenasiel-tienen.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Tienen

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.