Hallo, Shirley

Naam:
Shirley
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
5 jaar
Ras:
English Cocker Spaniel
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20209

Woef

Beschrijving: Shirley hier, ik ben een cocker-mix en heb al wel een gevuld rugzakje bij. Ik ben al een tijdje op zoek naar mijn ideale nieuwe thuis, maar ik ben nogal kieskeurig en deze moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo zou ik graag een hele rustige thuis willen en een baasje dat mijn signalen begrijpt. Dat is nodig want ik wil wel dat mijn grenzen opgemerkt en vooral gerespecteerd worden. Een thuis met kinderen is dus niet voor mij weggelegd, ook andere honden en katten zijn niet zo mijn ding.Wanneer ik andere mensen zie die ik niet ken, kan ik wel eens grommen. Maar ik ben dan ook duidelijk hé, dus mijn baasje moet begrijpen dat ik niet zo graag bezoek in mijn thuis heb. Dus mij apart zetten is dan wel nodig. Indien het bezoek genoeg kennis heeft van honden om mijn signalen te kunnen lezen kan dit misschien langzaam opgebouwd worden. Maar stapje per stapje hé.

Geef jij mij een gouden mandje? Tot snel!

Wil je adopteren? Wij werken enkel op afspraak. Bekijk onze prijzen en adoptievoorwaarden. KLIK HIER. Je kan ook direct een afspraak boeken. Staat het dier in behandeling? Dan is er geen afspraak meer mogelijk. Wij reserveren geen dieren op voorhand. Gelieve ons niet telefonisch te bellen hiervoor! 

Shirley verblijft momenteel in:

locatie

Dierenopvangcentrum Zemst vzw

ZEMST (ENKEL OP AFSPRAAK)
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenopvangcentrum Zemst vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.