Hallo, Pieke

Naam:
Pieke
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
11 jaar
Ras:
Canis Vulgaris
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201911188

Pieke (kruising van 27/2/2010) en Julie (kruising van 01/09/2014) zijn een aantal jaren geleden voor de eerste keer naar het asiel gekomen. Ze zaten in een vervuild huis, waardoor ze naar het asiel kwamen.

Ze zijn samen herplaatst, maar na enkele jaren moesten ze terug naar het asiel. Een gewijzigde gezinssituatie was de reden.Zowel Pieke als Julie hebben geleefd met katten. Julie is een enorme knuffelkont, terwijl Pieke liever de kat uit de boom kijkt.

Onderling hebben ze een hele goede verstandshouding, waardoor we ze ook samen willen herplaatsen. Wel dient er rekening te worden gehouden met Pieke: hij heeft verlatingsangst. Wanneer Pieke je kent, vindt hij het ook fijn om geknuffeld te worden. Let wel: hij heeft meer tijd nodig dan Julie.

Zowel Pieke als Julie liggen er graag bij op de schoot.Pieke en Julie zijn dol op lekkere vleesjes! Om vrienden te worden, is dit het absolute wondermiddel!

Voor dit duo zijn we op zoek naar mensen die veel thuis zijn of een oplossing hebben voor de momenten dat er niemand thuis is. Een huis met een tuin is noodzakelijk. Helaas kunnen ze niet bij kinderen worden geplaatst. 

Pieke verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.