Hallo, Maska

Naam:
Maska
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
Bulldog
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201910957

Maska is een Amerikaanse Bulldog van 21-12-2017.

Door een inbeslagname kwam Maska het asiel binnen. Een spoedkeizersnede vond onmiddellijk plaats: Maska had nog twee dode pups in haar baarmoeder.

Een goed begin was dit allerminst, maar we zijn heel blij dat we er op tijd bij waren voor Maska.In het asiel zien we een Maska die veel moeite heeft met alle vreemde mensen. Dit vindt ze simpelweg niet fijn, waardoor er is besloten dat ze een vast maatje krijgt in het asiel. Een persoon die veel tijd met haar wil doorbrengen, haar wereld stapje voor stapje wil verbreden en waar Maska op kan terugvallen wanneer ze het moeilijk heeft. Door deze persoon is Maska haar wereld al een stuk groter geworden, maar ze heeft nog een hele lange weg te gaan.

We zien dat Maska graag lekkere snoepjes speurt. Ze durft haar maatje ook te volgen in het asiel op momenten dat ze het moeilijk heeft. Samen een klein stukje wandelen was in het begin ondenkbaar, maar inmiddels durft Maska dit al! Ze houdt ook enorm van knuffelen met mensen die ze graag heeft!

Zolang Maska in het asiel verblijft, proberen we haar wereld stapje voor stapje te vergroten. Ondertussen zijn we op zoek naar een klein, rustig gezin voor Maska. Geen kinderen; een stabiele reu zou zeker mogelijk zijn. Maska is in het asiel gesteriliseerd.

Een tuin is noodzakelijk: in het begin zal Maska niet kunnen wandelen.

Maska verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.