Hallo, Danté

Naam:
Danté
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
American Staffordshire Terrier
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201911305

Danté is een Amerikaanse Staffordshire Terrier van 2018.

Hij heeft tot 7 maanden bij een broodfokker gezeten en is door een scheiding in het asiel terechtgekomen. Dierenartsbezoeken heeft hij nooit gehad, totdat hij bij ons in het asiel kwam. Hier is hij gecontroleerd door een dierenarts en is hij voorzien van de nodige vaccinaties.

Hij heeft bij zijn vorige eigenaren veel buiten geleefd. Omgangsregels met mensen heeft hij dan ook niet: Danté is heel vrolijk en heel open, maar moet nog leren om niet op te springen naar mensen.

Deze energieke man wil heel graag samen met de mens iets doen. Spelen vindt hij héél leuk en dit is voor hem ook een goede manier om zijn energie kwijt te raken.

Omdat Danté nog niet geleerd heeft hoe hij zich moet gedragen in het bijzijn van mensen, zoeken we een plek waar er een ruimte is voor Danté, waar hij tot rust kan komen. Een huis met een tuin is zeker noodzakelijk.

We zoeken voor Danté een kleiner gezin, met mensen die voldoende geduld hebben.

Danté verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.