Hallo, Dynah +

Naam:
Dynah +
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
1200306

Klaartje en DynahDynah was bezig aan haar dagelijkse wandeling in de buitenren. Mijmerend in haar eigen wereldje, een plek die enkel van haar is.

De mensen houdt ze op een klein afstandje, dat is goed zo. Heel soms mag een hand haar wangetje aanraken, maar daar is de grens.

Ze voelt zich best goed, ze heeft veel vrienden, echter nog geen eigen huis. Maar dat komt wel.

Ze volgt de voorbij varende wolken. Zouden zij een haven hebben?

Klaartje lag in de kast, al weken. De veiligheid stelde haar gerust, maar haar zelfvertrouwen was gegroeid. Die dag zou ze voor het eerst een stapje in de buitenwereld zetten. De mensen deden haar geen kwaad, dat had ze al in de gaten. Geen handen voor haar, maar de afstand was geen enkel probleem. Ze rende er niet meer voor weg.

Klaartje strekte haar pootjes, keek nieuwsgierig om haar heen en daar ging ze. Uit de kast.

Ze was verrast, ze was zenuwachtig maar toch wist ze dat ze het goed had gedaan.

Er kwam een slank katje op haar af, staartje in de lucht. Ze stelde zich voor als Dynah.Ze was open en spontaan en nam Klaartje meteen mee aan haar pootje. Klaartje was verrast door haar warme welkom en liet zich leiden.

Dit bleek het begin te zijn van een eindeloze, voor-altijd vriendschap.

Er werd wat af gebabbeld tijdens het ontbijt, de lunch en het avondeten.  Dynah vertelde honderduit over haar verleden, dat ze moeder is, haar kinderen goed heeft ondergebracht, dat ze aids-positief bleek te zijn, haar dilemma's naar mensen toe. Liet geen enkel thema onbesproken.

Klaartje luisterde meelevend en gaf haar tussendoor een geruststellend kopje. Ook zij had haar bagage en vertelde over Tristan, haar vriend die was overleden. Hoe haar familie elke ontbering moest doorstaan. Hoe ze elke avond hoopte dat ze de dag erna gezond bleef.

Ze besloten voor altijd samen te blijven, dat was hun definitieve conclusie. Ze snappen elkaar, zijn er voor elkaar, hun leven heeft een meerwaarde gekregen.

Dynah keek naar de voorbij varende wolken, en toen begreep ze het. Zij hebben een doel.

Dynah en Klaartje varen samen, totdat zij hun haven hebben gevonden. Maar wie wil hen deze bieden?

Zij wachten vol spanning!Filmpje: https://youtu.be/JLod8mZe-Mw!Dynah wordt enkel met haar beste vriendin, Klaartje samengeplaatst!Erg bang katje, maar als je de tijd neemt gaat ze zeker ontdooien. Ze loopt al niet meer weg als je langs haar komt in de buitenren.

Dynah, wordt enkel geplaatst waar zij de mogelijkheid heeft om naar buiten te gaan in een afgesloten tuin of ren ivm FIV. Dynah valt onder onze aids positieve katten. Zij heeft een kruisje achter haar naam, omdat ze Fiv+ getest is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar. Indien u zelf geen Fiv+ katje kunt adopteren maar haar wel wilt ondersteunen kunt u Dynah op afstand adopteren.

Dynah + verblijft momenteel in:

locatie

Villa Vagebond Vzw

MAASEIK
Tel.: 0495 28 51 27
Email: kattenbemiddeling@zwerfkat.com
Site: www.vagebond.com
dierenasiel Bekijk alle dieren van Villa Vagebond Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.