Hallo, Dynah +

Naam:
Dynah +
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
1200306

Contactadvertentie Dynah, 1 jaar oudEen knappe elegante jongedame, normaal postuur, goudgele ogen waar menig hartje van op hol slaat.

Ze draagt elke dag dezelfde kleren, grijs wit, omdat dat wel zo makkelijk is.

Zij houdt van: mooi weer, luieren, tuinieren en wandelen. Ze houdt van de buitenlucht en is dan ook met grote regelmaat te vinden in de buitenren. Tot slot houdt ze van andere katten en geniet van lekker eten.

Zij houdt niet van: uitgaan, klussen in huis, veel mensen ontmoeten en klef doen. Ze drinkt niet, rookt niet en een drukke omgeving is niet aan haar uitbesteed.

Zij zoekt: een lief rustig koppel, man/vrouw, evt. grotere kinderen waar ze zichzelf kan en mag zijn. Mensen die geen schootpoes hoeven, maar een zelfstandige meid zoeken die op eigen tempo contact zal maken. Een tuin om in te vertoeven. Een andere kat is huis is sowieso een must, daar kan ze dan vriendjes mee worden.

Tot slot zoekt ze iemand die net als haar een verbintenis wil aangaan maar waar anderzijds ook ruimte is voor eigen persoonlijke groei.

Ze is aids-positief waar soms vooroordelen over zijn, dat vindt ze jammer.

Dynah is niet desperate, maar toch wel heel erg op zoek Dynah wordt enkel met haar beste vriendin, Klaartje samengeplaatst!Heel erg bang katje, maar als je de tijd neemt gaat ze zeker ontdooien. Ze loopt al niet meer weg als je langs haar komt in de buitenren.Dynah, wordt enkel geplaatst waar zij de mogelijkheid heeft om naar buiten te gaan in een afgesloten tuin of ren ivm FIV. 

Dynah + verblijft momenteel in:

locatie

Villa Vagebond Vzw

MAASEIK
Tel.: 0495 28 51 27
Email: kattenbemiddeling@zwerfkat.com
Site: www.vagebond.com
dierenasiel Bekijk alle dieren van Villa Vagebond Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.