Hallo, Sien

Naam:
Sien
Geslacht:
Kattin
Ras:
Huiskat Korthaar (zonder Stamboom)
Referentie:
20081
Sien is een heel mooi lapjeskatje.
Ze is er eentje uit het nest van zes wilde katjes waarover je méér kan lezen in dit bericht: https://www.facebook.com/388766907941177/posts/1752619908222530/

Ook bij Sien zien we toch al hele mooie vorderingen.
Sien is inmiddels helemaal weg van de dochter van onze opvangmama Saskia en op het filmpje zie je hoe ze al spinnend geniet van de knuffels die ze krijgt.
Sientje moet nog veel vertrouwen winnen.
Ze is nog wat bang en schrikkerig.
Maar met veel geduld en liefde denken wij dat het mogelijk moet zijn om haar verder te laten ontdooien en haar vertrouwen in mensen te laten groeien.

Het ideale adoptiegezin voor Sien: een eerder rustig huishouden (liefst niet met drukke, kleine kinderen) waar ze op termijn ook buiten kan in een veilige, rustige omgeving.

Voor méér informatie over Sien: stuur een mailtje naar tom@hellokatty.be

Wie heeft er een plekje in hart en huis voor dit mooie meisje?

Sien verblijft momenteel in:

locatie

HELLO KATty

MOLENBEERSEL
Tel.: 0489 76 88 99
Email: info@hellokatty.be
Site: www.hellokatty.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van HELLO KATty

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.