Hallo, V1 nest - Viva

Naam:
V1 nest - Viva
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
2020151

Verblijfplaats: Beveren

Karakter: schuchter

Mijn verhaal: Viva is een kattin van 1 jaar en is nog vrij schuw. Ze komt naar je toe en kijkt je aan alsof ze zo graag je aandacht wil, maar zodra je dichter komt loopt ze weg. Alleen als je iets lekkers in je handen hebt, komt ze kopjes geven en laat ze toe dat je haar voorzichtig streelt. Je ziet dat ze het wel leuk vindt, maar de schrik neemt voorlopig nog de bovenhand. Ze is bij momenten heel speels, ze stort zich op de voorbijbotsende balletjes, ze houdt van touwtjes, lintjes, hengels,... (zolang er geen belletjes of zo aanhangen die lawaai maken). Voor de rest ligt ze op haar gemak op het tapijt of voor het raam. Een rustige, brave poes dus, die wellicht nog eventjes zal nodig hebben om mensen genoeg te vertrouwen.

We zoeken voor haar een rustige thuis zonder kinderen en honden en waar ze tijd en aandacht krijgt zonder aanrakingen te forceren.

Medisch: vertrekt steriel, gechipt, gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid, negatief getest FIV/FELV

Bij interesse mag je de adoptievragenlijst invullen en een mailtje sturen naar kattenopvangwaasland@gmail.com

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDZri9dr2zvSC0Xf_ev_-ECM_2ThcxAMhAyGaUSfHKRA57tg/viewform

V1 nest - Viva verblijft momenteel in:

locatie

Kattenopvang Waasland

HAMME
Tel.: 0494/72.63.58 of 0475/36.75.16
Email: kattenopvangwaasland@gmail.com
Site: www.kattenopvangwaasland.com
dierenasiel Bekijk alle dieren van Kattenopvang Waasland

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.