Hallo, Maurice

Naam:
Maurice
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
4 jaar
Ras:
Europees (korthaar)
Referentie:
2202045

Maurice is de naam! Een naam met karakter voor een kat met karakter. Maar daar is niets mis mee, toch? 

Mijn verzorgers zeggen hier dat ik een stevige persoonlijkheid heb. Dat maakt mij uniek, maar het zorgt er ook voor dat mijn toekomstige baasje wat ervaring met katten moet hebben. Ik ga het prima kunnen vinden met iemand die kattengedrag goed begrijpt en mij kan 'lezen'.

Mijn sterk karakter zorgt er wel voor dat andere dieren en kinderen niet aan mij besteed zijn. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Maurice verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Tienen

TIENEN
Tel.: 0497 26 72 68
Email: info@dierenasiel-tienen.be
Site: dierenasiel-tienen.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Tienen

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.