Hallo, Frits

Naam:
Frits
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
9 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar (zonder Stamboom)
Referentie:
202062

Miauwww,

Frits is binnengekomen met 2 andere katten en kan niet als enige kat gehouden worden. Ze zal dan ook enkel met 2 geplaatst worden of ergens waar al een andere sociale kat aanwezig is. Frits moet ook toegang tot buiten hebben. Ze is hier nog een beetje bang en zal nog wat meer socialisatie nodig hebben bij haar nieuwe gezin. Wij werken hier alvast ook aan, maar dit heeft wat tijd nodig. Frits is negatief getest op kattenaids en leucose.

Onze katten zijn gecastreerd of gesteriliseerd. Hebben geldige vaccinaties, chip en een paspoort. Tevens zijn al onze katten getest op aids en leucose. Zolang er geen IN BEHANDELING achter het dier staat, is deze nog beschikbaar. Wanneer er staat in behandeling, zijn er geen afspraken meer mogelijk! Onze katten zijn niet getest met honden. Wil je adopteren? Wij werken enkel op afspraak. Bekijk onze prijzen en adoptievoorwaarden. KLIK HIER. Je kan ook direct een afspraak boeken. Wij reserveren geen dieren op voorhand. Gelieve ons niet telefonisch te bellen hiervoor!

Frits verblijft momenteel in:

locatie

Dierenopvangcentrum Zemst vzw

ZEMST (ENKEL OP AFSPRAAK)
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenopvangcentrum Zemst vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.