Hallo, Lion

Naam:
Lion
Geslacht:
Kater
Ras:
Europees (korthaar)
Referentie:
328

LionWij hebben voldoende aanvragen ontvangen voor deze knapperdLion is een mooie kater van ongeveer 4 maanden oud (+/- 01/07/2020). Hij werd samen met zijn broertjes en zusje gevonden op een manege als ‘wild’ kitten. Daardoor is hij momenteel nog wat schuw maar hij heeft al heel wat stappen in de goede richting gezet. Lion kan al genieten van aaitjes en durft bij je te komen eten. Eens hij vertrouwen in je heeft, zal hij al voorzichtig komen snuffelen. Bruuske bewegingen vindt hij wel nog eng. Met liefdevolle, geduldige baasjes die hem de tijd geven om vertrouwen te laten winnen, zien we hem uitgroeien tot een sociale, lieve kater.Lion is eerder rustig maar heeft ook zijn speelmomenten. Tijdens die momenten speelt hij met alles wat zijn pad kruist: een balletje, touwtje, knuffeltje… Meneer is niet kieskeurig.

Lion is kinderen gewoon en ook andere katten vormen geen probleem. Honden kent hij nog niet.Denk jij dat er in jullie huisje een mandje staat voor deze knapperd, stuur ons dan snel een berichtje.

Wij antwoorden binnen enkele dagen per mail. Houdt ook zeker je spam-folder in de gaten.

Lion verblijft momenteel in:

locatie

Zoetjes & Snoetjes VZW

MOERBEKE-WAAS
dierenasiel Bekijk alle dieren van Zoetjes & Snoetjes VZW

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.