Hallo, Mirthe +

Naam:
Mirthe +
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
105092020

MirtheHallo lieve lezers, ik ben het … Mirthe!

En ik ga iets heel engs doen ….. me voorstellen.Maar ja, hoe doe ik dat dan? Wat vinden mensen leuk om te horen?

O, ik weet het al. Ik ga mijn levensverhaal vertellen, het verhaal van de witte parel!Oké, komt ie dan:

Vroeger zwierf ik nog rond met andere katten en dat was soms best gezellig. Misschien wel iets te gezellig, want ik werd zwanger en op een dag moest ik bevallen.

Altijd had ik geprobeerd mezelf te redden, maar nu ging dat even niet meer. Samen met mijn kleintjes werd ik gevonden. En wat er toen gebeurde ….. het zal waarschijnlijk niet slecht bedoeld zijn geweest, maar ik raakte er lange tijd helemaal door in de war. Mijn kittens werden van mij afgepakt en meegenomen naar een andere opvang. En ik moest naar de dierenarts voor de nodige ingrepen. Daarna mocht ik, omdat ik schuw zou zijn, mijn rondzwervend bestaan weer voortzetten, zo werd mij beloofd.

Maar toen bleek ik FIV-positief te zijn .... oeps ... dat veranderde het verhaal. En dat verhaal werd er zeker niet positiever op: niet weer mogen rondzwerven, maar doodspuiten! Oei, oei, grote paniek!!Gelukkig hebben mensen van Zwerfkat in Nood / Buddykat daar een stokje voor gestoken.

Ze hebben zelfs – heel lief – nog geadviseerd dat ik herenigd zou worden met mijn afgenomen kittens. Maar ja, ik was nog zo van slag dat ik toen niet meer naar mijn kleintjes omkeek.Aangezien de hereniging niet was gelukt vond die opvang het de hoogste tijd dat ik ging vertrekken en werd ik zomaar pardoes bij Villa Vagebond afgezet. Hun, maar ook mijn probleem opgelost!

Want wat er ook met een katje aan de hand is, voor de lieve mensen van de Villa maakt het allemaal niets uit; je wordt er met open armen ontvangen.

Wat ook zo fijn is: er zijn heel veel andere lieve katten waar ik het lekker gezellig mee heb.

En bleek ik nu echt zo schuw te zijn? Welnee, ik ben door alles wat ik heb meegemaakt gewoon een beetje bang en heb ik wat meer tijd nodig om aan nieuwe mensen te wennen.

Dus als het me binnen te druk wordt dan ga ik even naar een holletje of mandje in de buitenren.In de Villa is ook een iCat. En met Google Cats heb ik daar de mooie naam die ik hier heb gekregen in opgezocht. Mirthe betekende in de oudheid ‘symbool voor liefde, geluk en vruchtbaarheid’. En tegenwoordig betekent het ook nog ‘parel’.

Nou dat klopt allemaal precies hè …. nou ja bijna dan, want uiteraard ben ik gesteriliseerd.Nu mag ik op zoek naar een eigen-voor-altijd-plekje.

Wat je nog wel over me moet weten: ik hou erg van het gezelschap van andere katjes, dus ik word uitsluitend ergens geplaatst waar nog 1 of meer katjes zijn. En omdat ik soms wat bang ben alleen een plek waar geen kinderen wonen.

Ik hoef niet per se naar buiten, maar als ik naar buiten kan moet dat vanwege mijn FIV in een afgesloten tuin of buitenren zijn.

Wil jij ook het symbool voor liefde en geluk in jouw huis? Voor altijd een witte parel als vriendin hebben?

Stuur dan een mail naar: kattenbemiddeling@zwerfkat.com

Hoor ik snel van je? Liefs ♥ Mirthe!Mirthe is een heel bang katje. Ze heeft echt tijd nodig om aan mensen te wennen. Ze houdt wel heel erg van gezelschap van andere katjes, dus zij wordt niet alleen geplaatst.  

Mirthe + verblijft momenteel in:

locatie

Villa Vagebond Vzw

MAASEIK
Tel.: 0495 28 51 27
Email: kattenbemiddeling@zwerfkat.com
Site: www.vagebond.com
dierenasiel Bekijk alle dieren van Villa Vagebond Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.