Hallo, Dina

Naam:
Dina
Geslacht:
Kattin
Ras:
Europees (korthaar)
Referentie:
304

Dina is een kattin van ongeveer 6 maanden oud (+/- 01/07/2020). Ze werd samen met haar 4 zusjes gevonden als zwerfkitten. Dina is nog heel schuw. Ze durft al bij je te komen eten, maar ze kan nog niet geaaid worden. Ze heeft dus nog wel wat tijd nodig om aan mensen te wennen. Dina zou dan ook graag terechtkomen bij baasjes die haar een rustige thuis willen bieden waar ze voldoende tijd krijgt om op haar eigen tempo te ontplooien.

Ze zit in onze opvang samen met veel andere katten en dit is geen probleem. Ook honden is ze al gewoon.Zie jij het wel zitten om veel tijd en liefde te geven aan deze bange schat, stuur ons dan snel een berichtje.

Wij antwoorden binnen enkele dagen per mail. Houdt zeker ook je spamfolder in de gaten.

Dina verblijft momenteel in:

locatie

Zoetjes & Snoetjes VZW

MOERBEKE-WAAS
dierenasiel Bekijk alle dieren van Zoetjes & Snoetjes VZW

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.