Hallo, Eros

Naam:
Eros
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
13 jaar
Ras:
-
Referentie:
2020338

Eros werd gevonden aan de rand van het bos op zoek naar eten Want eten , dat is eigenlijk zijn hobby Hij heeft twee verschillende ogen : een bruin en een geel Daardoor geeft hij wat de indruk triestig te kijken Het is een lieve beer maar moet je eerst wat kennen Hij kan soms bang zijn bij onverwachtse bewegingen of geluiden. Verder is een zachte mand en een potje eten zeker ok voor hem Hij mag zeker eens naar buiten alhoewel hij hier geen aanstalten doet om te ontsnappen Hij wordt geschat op 12 jaar maar is nog heel beweeglijk Zijn slechte tandjes werden verwijderd en zijn HIV/leucose test was negatief Wie o wie kiest voor deze leuke senior ? Ik word niet geplaatst waar kleine kinderen of andere dieren aanwezig zijn. Die vind ik helemaal niet leuk.

Ik verblijf in PoezelouHelaas is het voor ons onmogelijk wegens de drukte om alle aanvragen persoonlijk te beantwoorden, we rekenen hiervoor dan ook op uw begrip. Willen jullie zo lief zijn de vragenlijst op de site van ons asiel in te vullen?Mij adopteren?

Eros verblijft momenteel in:

locatie

Poezelou/zwerfkatjes Koekelare

KOEKELARE
dierenasiel Bekijk alle dieren van Poezelou/zwerfkatjes Koekelare

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.