Hallo, Marley (FIV+)

Naam:
Marley (FIV+)
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
3 jaar
Ras:
Europees (korthaar)
Referentie:
2202086

Ha.. hallo... Mijn naam is Marley. Je gaat mij moeten excuseren, ik ben nogal schuw. Maar ik wil jullie heel graag mijn verhaal brengen.

Dat verhaal komt eigenlijk grotendeels overeen met dat van Wezzel, een soortgenoot in het asiel. We zijn hier samen rond dezelfde tijd aangekomen. Beiden werden we op ongeveer 3 jaar oud geschat, we waren beiden bij onze aankomst angstig en afstandelijjk van karakter, en jawel, ook ik ben FIV+ (kattenaids).Maar net zoals Wezzel ga ik nu op zoek naar een echte thuis. Waar een baasje kan rekening houden met mijn karakter en ziekte. Ik ben momenteel zeker geen knuffelaar. Mijn vertrouwen in de mens moet nog wat groeien. Maar er is potentieel! Ik droom van een thuis waar ik mezelf kan zijn in een rustige omgeving zonder enige vorm van stress. En uiteraard bij een baasje die rekening kan houden met mijn diagnose van kattenaids.Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

Voor meer informatie over FIV (kattenaids) verwijzen we met plezier naar de collega’s van VZW Oscar die de perfecte samenvatting op hun website hebben geplaatst: https://vzwoscar.com/wat-moet-je-weten-over-fiv/

Marley (FIV+) verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Tienen

TIENEN
Tel.: 0497 26 72 68
Email: info@dierenasiel-tienen.be
Site: dierenasiel-tienen.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Tienen

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.