Hallo, Zorro

Naam:
Zorro
Geslacht:
Kater
Ras:
Europees (korthaar)
Referentie:
2

Hallo, ik ben Zorro!Enkele weken geleden kwam ik terecht bij House of Cats nadat ik al weken rondzwierf met mijn broers en zussen. Mijn broers en zussen laten zich echter niet vangen!Ik ben een kater van ongeveer 5/6 maand oud. Gelukkig heb ik in de opvang veel poezenvriendjes waar ik mee kan spelen. Mensen vertrouw ik langzaam aan meer en meer. Maar binnenkort zal ik dus op zoek gaan naar een forever home.Mijn perfecte thuis is:

- een rustige thuis met grote tuin in rustige buurt

- geen kleine kindjes aanwezig

- een sociale kat waar ik mee kan spelen en meer van kan leren

- geduldige baasjes die me de tijd geven om te wennen aan de nieuwe situatie.Zou ik bij jouw gezinnetje passen? Stuur dan snel een berichtje naar onze pagina met een kort tekstje over jezelf en jouw thuisje.

Zorro verblijft momenteel in:

locatie

Vzw House of Cats

GERAARDSBERGEN
Tel.: +32496319625
Email: gwennywijnant@outlook.com
Site: houseofcatsvzw.com
dierenasiel Bekijk alle dieren van Vzw House of Cats

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.