Hallo, Marlon (Boerderijkatje)

Naam:
Marlon (Boerderijkatje)
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
5 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
109082020

Gepaste afstand, geen aai over de bol, maar een kanjer om van te houden!

Jazeker, onze schuwe katjes tellen OOK mee. Zij hoeven niet zo nodig tussen vier muren te leven, sterker nog... dat is een no go voor deze mysterieuze diertjes.

We hebben verschillende katjes die een ander soort 'huisje' zoeken.

We zetten ditmaal Marlon in the picture.

Marlon zoekt een beschermde, veilige plek, waar hij zichzelf mag zijn, waar goed voer te halen valt en een fijne plek om te schuilen. Wij zoeken voor hem een grote tuin, een boerderij, een manege, zonder drukke wegen in de buurt hij heeft geen schootje nodig.

Marlon met zijn sprekende snoetje vindt soortgenootjes geen probleem! Hij is zelden binnen te vinden, hij woont als het ware in de buitenren.

Kun jij hem het (beschermde) buitenleven teruggeven? Informeer gewoon eens en maak vrijblijvend een afspraak! Delen mag ook, wie weet hoe snel het dan kan gaan.

(Onze buitenkatjes plaatsen we enkel per twee, i.v.m. het feit dat ze een aantal weken in een afgesloten schuur o.i.d. moeten verblijven)Marlon zal zich het prettigst voelen op een boerderij of manege waar hij veel vrijheid heeft maar weinig met mensen te maken heeft.

Marlon (Boerderijkatje) verblijft momenteel in:

locatie

Villa Vagebond Vzw

MAASEIK
Tel.: 0495 28 51 27
Email: kattenbemiddeling@zwerfkat.com
Site: www.vagebond.com
dierenasiel Bekijk alle dieren van Villa Vagebond Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.