Hallo, Luna

Naam:
Luna
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
3 jaar
Ras:
-
Referentie:
2021019
Luna: ik ben een echte zwarte parel. Ik ben een zelfstandige kat en mijn favoriete plek is ergens in de hoogte zodat ik alles in de gaten kan houden. Ik zoek zelf contact en laat me strelen. Ik ben zot van lekkere kattensoepjes en kom die ook uit de hand eten. Als ik je vertrouw, dan kun je me ook oppakken en kom ik even op je schoot zitten. Ik schrik nogal gemakkelijk, een rustige omgeving geniet mijn voorkeur. Ik kan samen met andere katten, maar dat hoeft niet. Of ik met hondjes samen kan, is niet geweten.


Helaas is het voor ons onmogelijk wegens de drukte om alle aanvragen persoonlijk te beantwoorden, we rekenen hiervoor dan ook op uw begrip. Willen jullie zo lief zijn de vragenlijst op de site van ons asiel in te vullen?Mij adopteren?

Luna verblijft momenteel in:

locatie

Poezelou/zwerfkatjes Koekelare

KOEKELARE
dierenasiel Bekijk alle dieren van Poezelou/zwerfkatjes Koekelare

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.