Hallo, K2021-0004 - Whiskey

Naam:
K2021-0004 - Whiskey
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
10 jaar
Ras:
Europees (korthaar)
Referentie:
220210003

Dit is Whiskey, een lieve kattin van ondertussen 10 jaar oud. Whiskey werd afgestaan omdat ze na 10 jaar voorbeeldig gedrag opeens aan het behang begon te krabben.

We willen bij deze nogmaals benadrukken dat een kat of eender welk dier en zelfs wij, mensen, niet zomaar opeens iets beginnen te doen. Er is altijd wel iets gebeurd dat dit gedrag heeft uitgelokt. Aangezien een kat niet kan praten, of toch niet op een manier dat wij dit altijd kunnen verstaan, probeert ze het dan op een andere manier duidelijk te maken dat ze door één of andere situatie stress ondervindt.

We vermoeden dat dit met Whiskey ook het geval was. Whiskey is een lieve kat, een echt maatje. Haar vorige eigenaars gaven wel aan dat Whiskey de drukte van kleine kinderen niet echt apprecieert. Whiskey is inderdaad al 10 jaar oud, maar ze laat het zeker niet aan zich komen. Whiskey is nog een erg actieve kat die graag speelt maar nog liever muisjes vangt. We zoeken dan ook een thuis waar de mensen graag met haar bezig zijn en waar ze na verloop van tijd haar activiteiten buitenshuis opnieuw kan oppikken.Interesse in deze lieve Whiskey?

We vragen nadrukkelijk om eerst via mail contact op te nemen: vragenlijst@dierenasielsinttruiden.be

Onze eerste stap is het invullen van een vragenlijst.

K2021-0004 - Whiskey verblijft momenteel in:

locatie

Vzw Dierenvrienden St-Truiden

SINT-TRUIDEN
dierenasiel Bekijk alle dieren van Vzw Dierenvrienden St-Truiden

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.