Hallo, Reva

Naam:
Reva
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
17 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar (zonder Stamboom)
Referentie:
21047

TER ADOPTIE

Naam: Reva

Geboortedatum: 01/01/2004

Kan met jonge kinderen: nee

Kan met oudere kinderen: ja

Kan met andere katten: ja

Kan met honden: onbekend

Kan buiten: nee

Kleine beschrijving:Reva is het zoveelste oude kneusje van deze winter. Na jarenlang op zichzelf aangewezen te zijn zag ze er zo slecht uit dat een bezorgde autobestuurder ons contacteerde omdat ze dacht dat ze aangereden was. Geen aanrijding bleek uiteindelijk, maar een beet van een hond in haar gezicht hebben haar mond en neus erg toegetakeld. Onze dierenarts heeft zijn magie weer op haar los gelaten en Reva haar snoet ziet er na de operatie al veel beter uit. Haar snoetje zal er nooit meer perfect uit zien, maar wij vinden haar net perfect hoe ze nu is. Ook al haar tanden werden getrokken want deze waren er vreselijk aan toe, 1 hoektand heeft ze nog over. Maar ook zonder tandjes kan Reva zonder problemen brokjes eten. Het was afwachten hoe zo'n oud katje het zou doen in huis na jarenlang op straat, maar Reva heeft zich verbazend goed en snel aangepast, we zijn enorm trots op haar! Aaitjes zijn momenteel nog geen optie, ze blijft nog op een beetje afstand van mensen maar verder is ze absoluut niet bang. Ze komt je opwachten aan de deur en met miauwtjes maakt ze duidelijk dat het alweer dringend etenstijd is. Blazen doet ze wel veel, maar tegelijk is ze ook blij je te zien, dat is vooral veel bluf. Reva is gelukkig en ontspannen en we gunnen haar nog een prachtige oude dag in een warme thuis. Haar niertjes zijn wat aan het aftakelen maar nog niet in ernstige mate. Ze hoeft enkel aangepast nierdieet te krijgen maar medicatie hoeft nog niet. Minstens 1x per jaar een opvolging en controle is wel erg belangrijk. Als ze goed verzorgt wordt kunnen haar nieren nog een lange tijd mee.

Reva zou wel blij zijn met een soortgenootje. Ze reageert daar erg goed op en toen ze alleen zat huilde ze. We zoeken voor haar verder een rustige thuis, geen druk gezin want dat zou haar stress bezorgen op haar oude dag.

Wie wilt deze vechter een gouden mandje geven?(Voor meer info betreffende adoptie, verwijzen wij je graag door naar onze website www.cattitude.be: hier kan je meer info vinden over onze katjes en onze adoptieprocedure. !! Vul zeker onze vragenlijst online in !! deze is nl een essentieel onderdeel van onze adoptieprocedure. Dankzij deze vragenlijst krijgen wij een beter beeld van jouw situatie en kunnen we op zoek gaan naar een gepast katje.)

Reva verblijft momenteel in:

locatie

Cattitude VZW

LEEFDAAL
dierenasiel Bekijk alle dieren van Cattitude VZW

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.