Hallo, Smokey +

Naam:
Smokey +
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
4 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
105032021

Onlangs kregen we een melding uit Oudenaarde van een ander zwerfkatproject.

Tijdens een vangactie werden Tammy en Smokey gevangen. Ze hadden beiden moeite met eten en veel last van hun bekje. De tandjes werden getrokken, maar er werd ook een aidstest gedaan. Helaas beiden positief...Zij konden niet meer worden teruggezet op de oude woonplek ene en oproep op Facebook leverde helaas ook geen hulp op.

Tammy, het tijgertje zou aaibaar zijn, maar zijn vriendje is nog erg bang.

Ook bij hen dreigde de euthanasie, er was weinig hoop op een alternatief....

In onze vzw is het momenteel erg druk, met al onze fivjes, maar voor hen maakten we een uitzondering.

Er is opnieuw bloed opgestuurd voor de western blot test, heel belangrijk om dubbel te checken.

Maar hier zijn de mannen dan, bij ons! Nog zeer onder de indruk. Grote bange kijkers en aanraken is tot nu toe even een no go. Tammy is inderdaad wat toegankelijker, we aaien hem voorzichtig met een knuffelstokje 

We hebben de tijd mannen, doe maar op het gemak, alles komt altijd goed ❤

Tammy en Smokey willen we graag samen plaatsen. Ze hangen erg aan elkaar. Smokey heeft een week in een bench gezeten, voor medicatie, en beide katjes waren een beetje aan het treuren omdat ze niet bije

Tammy is de meest open van de 2. Hem kun je al zeker benaderen. Smokey laat het soms toe; Ze houden niet zo van drukte, dus liefst op een rustige plek plaatsen.
.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee
Tammy valt onder onze aids positieve katten. Hij heeft een lintje voor z'n naam, omdat hij Fiv+ getest is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem. Indien u zelf geen Fiv+ katje kunt adopteren maar Tammy wel wilt ondersteunen kunt u hem op afstand adopteren.

Smokey + verblijft momenteel in:

locatie

Villa Vagebond Vzw

MAASEIK
Tel.: 0495 28 51 27
Email: kattenbemiddeling@zwerfkat.com
Site: www.vagebond.com
dierenasiel Bekijk alle dieren van Villa Vagebond Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.