Hallo, Spirry (leucose +)

Naam:
Spirry (leucose +)
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
8 jaar
Ras:
-
Referentie:
21011

UPDATE: Spirry begint stilaan los te komen en kan al uitgebreid genieten van aaitjes en knuffels. Als je de kamer binnenkomt, staat hij te wachten om wat extra aandacht te krijgen. Deze lieve schat verdient echt een thuis waar hij alle liefde en aandacht krijgt waar hij zo naar verlangt!!Deze kater van 8jaar werd afgestaan, nadat zijn baasje werd opgenomen. Spijtig genoeg kan zijn baasje niet meer voor hem zorgen.

Spirry is heel hard op zijn privacy gesteld. Momenteel wordt hij het liefst gewoon met rust gelaten. We denken wel dat hij kan zich kan openstellen naar een nieuw baasje, maar dat gaat iemand moeten zijn met heel veel geduld en liefde.

Spirry wordt door zijn schuwe karakter niet bij jonge kinderen geplaatst. Omdat positief werd getest op leucose, kan hij niet buiten en wordt hij ook niet bij andere katten geplaatst.Bent u het baasje dat wij zoeken?info leucose: https://dierenziekenhuizen.nl/.../leucose-leukemie-felv-kat/

Spirry (leucose +) verblijft momenteel in:

locatie

Dierenbescherming Mechelen

MECHELEN
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenbescherming Mechelen

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.