Hallo, Sultan

Naam:
Sultan
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
4 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar (zonder Stamboom)
Referentie:
21094

Naam: Sultan (+)

Leeftijd: 4 jaar

Wordt enkel alleen geplaatst!

Kan met jonge kinderen: nee

Kan met oudere kinderen: onbekend

Kan met andere katten: nee

Kan met honden: onbekend

Kan buiten: nee

Belangrijk: FIV

Kleine beschrijving: Sultan is een échte poes met zijn eigen (royaal) karakterje. Hij weet heel goed wat hij wil (eten en zijn eigen zinnetje kunnen doen), en nog beter wat hij niet wil (de les gespeld worden). Sultan was het jarenlang gewoon om buiten eten te krijgen, dus hij is heel lief (en vocaal) als hij honger heeft. Hij geniet van knuffels en aaitjes, maar laat het ook duidelijk merken als het zijn dag eens niet is. Aangezien hij FIV+ is, zit het buitenleven er voor Sultan helemaal op. Dat vindt hij héél jammer, want hij geniet duidelijk van de buitenlucht. Idealiter zoeken we voor hem dus een thuis waar hij op een veilige, afgeschermde manier toch nog van het buitenleven kan proeven. Waar hij kan genieten van lekker eten en knuffels wanneer hij daar zin in heeft, maar ook de nodige ruimte krijgt om te doen wat hij wil. Kortom, waar hij als een echte koning behandeld wordt. Wil en kan jij Sultan deze thuis bieden? Vul dan als de vliegende bliksem onze vragenlijst in! Heb je vragen of twijfels bij het adopteren van deze (of een andere) FIV-poes? Neem dan zeker eens een kijkje op onze informatiepagina op https://cattitude.be/fiv-bij-katten/ 

(Voor meer info betreffende adoptie, verwijzen wij je graag door naar onze website www.cattitude.be: hier kan je meer info vinden over onze katjes en onze adoptieprocedure. !! Vul zeker onze vragenlijst online in !! deze is nl een essentieel onderdeel van onze adoptieprocedure. Dankzij deze vragenlijst krijgen wij een beter beeld van jouw situatie en kunnen we op zoek gaan naar een gepast katje.)

Sultan verblijft momenteel in:

locatie

Cattitude VZW

LEEFDAAL
dierenasiel Bekijk alle dieren van Cattitude VZW

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.