Hallo, Gandalf (GERESERVEERD)

Naam:
Gandalf (GERESERVEERD)
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
3 jaar
Ras:
-
Referentie:
2021080

Dag iedereen, ik ben Gandalf. Een grote stoere kater van 3 jaar. Ik heb het als zwerver heel moeilijk gehad, vechten om een beetje eten, vechten voor mijn territorium. Helaas heb ik daar FIV aan overgehouden, kattenaids in mensentaal. Ik zou het zelf niet weten want ik ben kerngezond en leef gewoon zoals elke andere gezonde kat.

Ook al zie ik er imposant uit, vanbinnen ben ik een lieve, rustige, nogal onzekere kater. In het begin was ik heel bang en daardoor blies ik soms, nu laat ik mij super graag aaien door opvang papa.

Voor andere mensen verstop ik mij nog.

Maar ik hou het allermeest van de opvang huiskatten! Ik ben zo blij als ze bij me komen kijken en aandacht zoeken. Ik ben wel een beetje jaloers dat zij buiten mogen in de tuin en ik niet. Voor Gandalf zoeken we bij voorkeur een thuis met afgeschermde tuin en één of meerdere sociale katten. Plaatsing bij een ander FIV vriendje zou nog het meest ideale zijn.

 Interesse? Lees dan eerst even dit en stuur dan je reactie naar: zwerfpoezenrupelstreek@gmail.com  ADOPTIEPROCEDURE:Heb je interesse om deze kat/kittens te adopteren? Stuur ons dan een berichtje waarin je je voorstelt. We weten graag:1. je naam, leeftijd en woonplaats2. een beetje uitleg over je          *gezinssituatie (alleenstaand/koppel, kids (+leeftijd), andere huisdieren,..),         *woonsituatie (huis/appartement, tuin/terras, centrum/afgelegen,...)          *werk/vrijetijdsindeling 3. we willen ook graag horen waarom je graag deze kat of kittens wil adopteren. !!! Reacties zonder deze gevraagde info blijven onbeantwoord en komen sowieso niet in aanmerking!!! Wij sturen deze info door naar het opvanggezin waar de kat/kittens verblijven. Zij kennen hen het best en kunnen beter inschatten welk gezin voor hem/haar het meest geschikt is. Wees dus niet te karig met informatie ;)  We laten je binnen de 3 dagen iets weten (ook als je niet geselecteerd bent). ALGEMENE INFO:Onze katten en kittens verblijven in verschillende gezinnen waar ze opgevangen, verzorgd en gesocialiseerd worden.Kittens worden op de leeftijd van 11-12 weken steriel gemaakt, ontwormd, gevaccineerd en gechipt. Als ze 12-13 weken oud zijn mogen ze naar hun nieuwe gezinnetje vertrekken.Volwassen poezen worden ook verzorgd, gevaccineerd, gechipt en steriel gemaakt, waarna ze vrij gegeven worden voor adoptie. ADOPTIEBIJDRAGE:Je betaalt een bijdrage van 140 euro voor een kitten (250 euro voor 2 kittens samen) en 120 euro voor een volwassen kat (+1 jaar). Voor een raskat betaal je 200 euro.(Wens je ook een vaccinatie tegen Leucose, dan is er een meerprijs van 22 euro/kat)Er wordt een adoptieformulier ingevuld wanneer je hem/haar komt ophalen.  VOLGEN:Je kan ons ook volgen op FB of Instagram!  

Gandalf (GERESERVEERD) verblijft momenteel in:

locatie

Zwerfpoezen Rupelstreek

RUPELSTREEK
dierenasiel Bekijk alle dieren van Zwerfpoezen Rupelstreek

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.