Hallo, Lander

Naam:
Lander
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
102022021

Nou, ik mag. Ik vond vanmorgen een briefje aan de voordeur van mijn klimpaal.

"Lieve Lander, jij bent nu aan de beurt, wil je jezelf voorstellen aan de mensen? Kun je gewoon iets opschrijven? Je mag het op ons kantoor leggen als we weg zijn. Liefs, jouw personeel."

We houden elkaar een beetje op afstand, op respectvolle wijze. Op deze manier voel ik me goed en kan ik me lekker ontspannen. Ik heb ontzettend veel vrienden gemaakt hier, ik had niet verwacht dat deze vrijheid het beste in mij naar boven haalde.

Ik kwam maanden geleden kei beroerd binnen, maar dat is nu verleden tijd. Ze hebben me gefikst! Daarom alleen al heb ik veel respect voor  mensen. Op afstand. Als ik wat nodig heb, leg ik wel een pootafdruk in hun postvakje, voor de rest wil ik me gewoon amuseren met mijn kattenvrienden.

Willeke is mijn beste vriendin. Toen ik haar zag met haar mooie zwarte manen, haar lange witte snorharen en timide blik wist ik: zij en ik zijn een match. Nu, ik maak sowieso makkelijk contact met het volk hier. Een echte kattenkat, ikke.

Ik kan ansich alleen geplaatst worden, maar er MOET een andere katje in huis zijn. Eentje die ik kan opbeuren, mee kan kletsen en waar ik zwijgzaam naast kan zitten.

Maar zoek je een duo? Koppel me dan aan Willeke. We kennen elkaar nu al heel goed, en wanneer we buiten staren naar de schaapjes en de spelende takken in de wind, dan voelen we ons gelukkig.

Ik heb de mens liefst op afstand, misschien veranderd dit nog, maar nu even niet. Ben nog jong hè, ongeveer 1 1/2 jaar. Wat niet is, kan nog komen.

Zoek jij een zachtaardige jongen, een kameraadje voor jouw dier, of zie jij in mij een uitdaging? Dan mag je me een brief op de deurmat leggen.

Een buitenren is een must, heb de wind, de regen en de zon nodig, het brengt me tot leven. Het zijn mijn dagelijkse vitamientjes.

Denk er maar eens over na...

" Aan mijn personeel. Ik heb mezelf voorgesteld, hopelijk is het goed genoeg. Ik zie je morgen of zo wel weer. Vul gewoon mijn voerbakje. Doei."

LanderIs een zeer schuchtere bange kat. Hij zoekt geen contact met ons mensen. Maar hij trekt zich enorm op aan Willeke.

Andere katjes vindt hij heel leuk, vooral Willike dus ^_^

Hij zit graag buiten met Willeke. Maar ik zou aanraden een afgesloten tuin.  


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Lander verblijft momenteel in:

locatie

Villa Vagebond Vzw

MAASEIK
Tel.: 0495 28 51 27
Email: kattenbemiddeling@zwerfkat.com
Site: www.vagebond.com
dierenasiel Bekijk alle dieren van Villa Vagebond Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.