Hallo, Kio en Chevy

Naam:
Kio en Chevy
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
9 jaar
Ras:
Brits Korthaar
Referentie:
2021045
Deze twee hebben zoveel aan elkaar dat we ze onmogelijk kunnen of willen scheiden. Ze vertrekken dus enkel samen!!! Aanvragen voor slechts één van beiden zullen dan ook genegeerd worden.
Chevy (Chocolat) is 9 jaar en Kio (tijger) 10 jaar
Chevy is een lieve reus die graag op z’n gemak alles bekijkt. Kio kan genieten van het zonnetje. Beiden zijn enorm rustig.
Ze hebben nog nooit buitenshuis geweest en willen ze dan ook binnen houden!! Bij Kio werd er intussen ook een oogje verwijderd waardoor hem buiten laten onverantwoord zou zijn.
Ze kunnen beiden perfect met andere katjes, met honden hebben ze geen ervaring. Omwille van de rust waarvan ze zo van genieten worden ze niet geplaatst bij kleine kindjes.

Ze eten enkel royal Canin sensitieve. Het is heel belangrijk voor de darmen dat een adoptant dit verder aanhoudt!!

Onze bijdrage werd vastgelegd op 200€ per katje, we vertrekken volledig wettelijk op orde.

Helaas is het voor ons onmogelijk wegens de drukte om alle aanvragen persoonlijk te beantwoorden, we rekenen hiervoor dan ook op uw begrip. 



Willen jullie zo lief zijn de vragenlijst op de site van ons asiel in te vullen?



Mij adopteren?

Kio en Chevy verblijft momenteel in:

locatie

Poezelou/zwerfkatjes Koekelare

KOEKELARE
dierenasiel Bekijk alle dieren van Poezelou/zwerfkatjes Koekelare

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.