Hallo, Nena

Naam:
Nena
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
13 jaar
Ras:
Europees (korthaar)
Referentie:
2138

NENA - Europese korthaar

Geboren op 01/11/2007- Kattin, gesteriliseerd

In het asiel sinds 15/04/2021Nena werd afgestaan wegens agressief gedrag. Ze zou dit al sinds kitten hebben, maar recent gedrag was de druppel. Ze zou voornamelijk ’s nachts uit het niets aanvallen terwijl de eigenaars in bed lagen. Verder zou Nena een wat angstiger katje zijn. Ze zou wel graag naast je in de zetel komen liggen, maar wordt dan liefst niet te veel geaaid.

Bij ons had Nena wat tijd nodig om te wennen. Het is wel degelijk een kattinnetje met karakter. Nu ze haar draai een beetje heeft gevonden zien we een katje dat wel degelijk graag aandacht krijgt, maar toch wat onzeker is. Wanneer ze iets niet vertrouwt, zoekt ze steevast haar veilig plekje op. Toch is Nena een lief katje. Ze begint al snel te spinnen, zelfs zonder dat je naar haar omkijkt. Je hoort dan plots achter je (wanneer je bijvoorbeeld met een ander katje bezig bent) een ronkend geluid opkomen. Een krabbeltje op haar kopje kan ze ook wel appreciëren. Wanneer ze er geen zin in heeft, durft ze wel al eens een mep uit te delen. Ook van het onderzoek door de dierenarts was Nena geen fan.

Nena heeft al heel haar leven als enig katje doorgebracht. We zijn dan ook op zoek een nieuwe thuis voor haar waar ze opnieuw alle aandacht en rust voor zichzelf heeft. Ze is altijd een binnenpoes geweest, dus een appartement is zeker een optie. Kleine kinderen lijkt ons niet zo’n goede match met deze dame.Ben jij bereid om een oud kattinnetje nog enkele fijne jaren te gunnen? Heb je een rustige thuis waar ze het rijk voor haar alleen heeft? Hou je wel van wat karakter in een katje?Neem dan snel contact op, bij voorkeur telefonisch tijdens onze openingsuren! Wegens corona werken wij nog steeds uitsluitend op afspraak… https://www.facebook.com/media/set/?vanity=hetblauwekruisafdelingwommelgem&set=a.4140635555993987

Nena verblijft momenteel in:

locatie

Het Blauwe Kruis van België

WOMMELGEM
dierenasiel Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis van België

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.