Hallo, Hulia, (Noeka)

Naam:
Hulia, (Noeka)
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
8 jaar
Ras:
Europees (korthaar)
Referentie:
19036

TER ADOPTIENaam: Hulia (Noeka)Geboortedatum: 01/05/2010Geslacht: kattinVrij vanaf: 16/02/2019Gecastreerd/gesteriliseerd: jaGechipt: jaGevaccineerd: jaAdoptieprijs: 70Kan omgaan met kinderen: >8jKan omgaan met honden: onbekendKan omgaan met katten: jaMoet buiten kunnen? Mag, hoeft nietDit katje verblijft in de gemeente: PutteKarakter en achtergrond van dit katje:Noeka is een prachtig tijgervrouwtje die in mei negen jaar jong wordt. Ze werd afgestaan door haar baasjes omdat het totaal niet klikte met de hond des huizes. Met andere katjes lijkt bij ons in opvang wel goed te gaan. Vroeger had ze daar niet direct contact mee. Noeka is een katje dat graag binnen en buiten loopt. In de opvang was ze absoluut niet happy en bleef ze bang in haar transportmandje zitten heel de dag. Bij ons opvanggezin ging het vanaf de eerste minuut super. Een totaal andere Noeka zagen we daar. Draaien, kopjes geven, wrijven, nog wat draaien om al die aaitjes in ontvangst te nemen. Wat een lieverd is ze! Noeka is duidelijk een gevoelig katje dat een warme thuis nodig heeft. Deze week krijgt ze nog een bloedonderzoek en haar chip en vaccin en daarna mag ze op zoek naar haar nieuwe thuis.

Stuur bij interesse snel een mailtje naar info@hpho.be.Lees ook alvast onze adoptievoorwaarden hier:http://www.helga-poezenhuis-opvang.be/?q=content%2Fadoptievoorwaarden

 

Hulia, (Noeka) verblijft momenteel in:

locatie

Helga's Poezenhuisopvang

KEERBERGEN
Tel.: 0485047179
Email: info@hpho.be
Site: www.helga-poezenhuis-opvang.be/
dierenasiel Bekijk alle dieren van Helga's Poezenhuisopvang

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.