Hallo, Rollo +

Naam:
Rollo +
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
3 jaar
Ras:
Europees (korthaar)
Referentie:
106022017
Rollo hier! 

Jullie kennen me vast nog? Een aantal maanden geleden heb ik mijn koffertje gepakt naar mijn gouden mandje. Dit ging een aantal maanden goed, maar plots moest ik door omstandigheden terug naar de Villa.

Ik begreep het allemaal niet goed, waarom moest ik terug? Begrijp me niet verkeerd in de Villa worden we dagelijks in de watten gelegd, krijgen lekker eten, onze kamertjes worden dagelijks grondig gepoetst, ik heb hier leuke vriendjes, ik mag vertoeven zowel binnen als buiten, we krijgen onze verzorging, ... we komen dus zeer zeker niks tekort. Maar wat verlang ik ook naar een eigen huisje. Toen ik terug in de Villa kwam was ik het vertrouwen in de mens weer even kwijt, daarbij kwam dat ik een ontstoken oogje had wat 2 maal per dag verzorgd moest worden en dit vond ik alles behalve leuk! 

Dit was gelukkig van korte duur, mijn oogje is genezen, ik ben ondertussen weer helemaal relax, ik zit, lig, hang, speel, wandel, ... Ik ben dus nu opnieuw klaar om mijn forever huisje te zoeken. Ik ben een lieve kater die enorm kan genieten van lekker chillen, lieve aaitjes, een knuffel. Maar ik kan ook enorm genieten van rust, lekker ergens liggen en knorren. 

Kan jij mij dit bieden? Neem dan zeker contact op met Villa Vagebond.

Pootje, en hopelijk tot snel. 

Rollo + verblijft momenteel in:

locatie

Villa Vagebond Vzw

MAASEIK
Tel.: 0495 28 51 27
Email: info@vagebond.com
Site: www.vagebond.com
dierenasiel Bekijk alle dieren van Villa Vagebond Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.