Hallo, Clarissa

Naam:
Clarissa
Geslacht:
Kattin
Leeftijd:
5 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
2019031

Verblijfplaats: bij een opvanggezin in Moerbeke

Ons verhaal

Deze 2 zusjes werden eerder deze week weggehaald bij een dame in Sint-Niklaas. Hun baasje was overleden en de buurvrouw had hen in huis genomen, maar kon er eigenlijk zelf niet voor zorgen. We kregen de melding dat Clarissa kerngezond was en Pino chronisch niesziek zou zijn. Toen de opvangmama ze ging ophalen, bleek dat toch wat anders te zijn. Ze hadden allebei enorm veel moeite met ademen, maar dat was niet onlogisch gezien het huis waar ze verbleven. Zelfs de opvangmama had daar moeite vanwege de hoeveelheid sigarettenrook die er hing en dat was maar 45 minuten. Daarbovenop lijkt Pino haar ene oogje ook niet volledig in orde te zijn. We twijfelen nog of de chronische niesziekte wel effectief chronisch is, of dat het gewoon door een gebrek aan de juiste en consequente opvolging van medicatie ligt. Time will tell ;) Ze krijgen nu de nodige AB en wat extra supplementen en vitaminen om hun te helpen aansterken.

Karakter

Hallokes, de eerste dagen hebben we ons wat verstopt en waren we een beetje op onze hoede. Maar ondertussen zijn we al goed op ons gemak en genieten we van de rust en knuffels. Van kindjes hebben we ook helemaal geen schrik.

We zoeken voor hen een thuis waar ze samen kunnen blijven.

Medisch

Vertrekken steriel, gechipt, gevaccineerd, getest voor FIV/FELV, ontwormd en ontvlooid.

​Mensen met interesse mogen alvast de vragenlijst invullen en een mailtje sturen naar kattenopvangwaasland@gmail.comhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDZri9dr2zvSC0Xf_ev_-ECM_2ThcxAMhAyGaUSfHKRA57tg/viewform

Clarissa verblijft momenteel in:

locatie

Kattenopvang Waasland

*
dierenasiel Bekijk alle dieren van Kattenopvang Waasland

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.