Hallo, Maxim

Naam:
Maxim
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar (zonder Stamboom)
Referentie:
269

Hoi iedereen, ik ben Maxim een mooie jongen van 2 jaar oud.Ik ben gevonden geweest op een hele drukke parking aan een winkelcentrum. Angstig doolde ik tussen de auto's. Gelukkig deden lieve mensen een oproep zodat ik veilig naar de opvang kon.

Maar ooh, wat was ik bang. Ik vertrouwde niemand de eerste dagen. Stilletjes kwam mijn vertrouwen toch terug in de mens. Ik genoot van het lekkers en alle aandacht en de zachtje woordjes. In het begin vond ik de aanrakingen wat onaangenaam, maar stilaan begon ik die handjes wel leuk te vinden.Een maandje verder ben ik die aaitjes wel gewoon.  Somsschrik ik nog wel eens, maar kom dan snel weer aandacht vragen, rondje benen draaien en kopjes geven. Ik begin te genieten van een babbeltje met je en de zotte speelmomentjes krijg je als beloning dan. Ik kies wel 1 iemand als vertrouwenspersoon , mijn ander personeel moet dan maar wachten tot ik zelf aankom draven.Helaas testte ik positief op leucose.

Mijn levensjaren zijn dus beperkt, maar een hertesting na 3 maanden geeft pas die echte zekerheid.Maar ik hoop toch dat ik ergens een warm, liefdevol thuisje vind, na al de ellende en pech die ik doorstaan heb. Een rustige thuis zonder kindjes of andere katten en ik lekker binnen kan genieten.  (of een catproof tuin ook hebben)Ik beloof jullie dan dat ik ook jullie hart zal veroveren net zoals ik nu doe bij mijn opvanggezin.

interesse in deze knapperd stuur een mooie gemotiveerde mail met je woon/werk/leefomgeving naar:

noella.wilms@hotmail.com 

Maxim verblijft momenteel in:

locatie

De Poezemoeders Zwerfkattenproject Turnhout vzw

TURNHOUT
Tel.: Noƫlla : 0494/72 76 55 Veerle : 0467/32 46 68
Email: pztsanty@gmail.com
Site: www.facebook.com/de-poezemoeders-zwerfkattenproject-turnhout-vzw-151966328336224/
dierenasiel Bekijk alle dieren van De Poezemoeders Zwerfkattenproject Turnhout vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.