Hallo, Archie +

Naam:
Archie +
Geslacht:
Kater
Leeftijd:
16 jaar
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
104042021

Hai. Ik zal me eens deftig voorstellen. Ik ben Archie, 16 jaar oud en gered van de spuit door mijn ex baasje.

Zo, dat is ook weer achter de rug, kan het maar beter meteen zeggen, dan is dat uit mijn systeem.

Laten we zeggen dat ik me helemaal kapot schrok en met een bevend hart zat te luisteren. Ik zou onzindelijk zijn en dus het leven niet meer waardig zijn.

Misschien een leuk weetje: ik woon nu tijdelijk hier en ik ben dus NIET onzindelijk, maar ja, hè. Misschien haalde hij zelf de toilet niet.

Ik ben rustig, een slungelachtige oude ziel met een peperkoeken hartje. Ogen die bedelen, vragen en lonken naar jou. Knuffelen en rustig bij jou zitten. We begrijpen elkaar als onze blikken ons kruisen. Ik hoef enkel maar mezelf te zijn, ook met mijn suikerverhaal.

Ik ben diabeet en dat is oke. Er wordt op mij gelet, ik krijg mijn dagelijkse prikjes en speciale hapjes. Dat helpt mij.

Andere katjes zijn lief. Ik deel kopjes uit, ben graag in hun bijzijn, eigenlijk ben ik een voorbeeldige jongen.

Ik loop graag gezellig met je mee op de gang, slenteren op de Villa Vagebond boulevard en sluikse blikken uitwisselen met passanten.

Ze zeggen dat ze me een hele bijzondere verschijning vinden, en de liefste van de liefste! Ik grinnik dan even, beseffend dat dit een veilige plek is waar mij niets zal gebeuren en waar alleen maar aandoenlijke mensjes rondlopen.

Maar ik zoek wel een mandje, een huisje voor mezelf, op deze leeftijd moet ik alle zeilen bijzetten, want al dat jonge geweld biedt zich natuurlijk ook aan. Mijn wilde haren zijn vervlogen, maar ik heb nog altijd de twinkel in mijn ogen <3

Spreken we eens wat af?

Liefs Archie xArchie is een echt schatje. Een knuffelkontje eersteklas.

Hij houdt echt van aandacht.

Archie is diabetespatiënt, dat betekent dat hij 2 X per dag insuline krijgt, in de ochtend en de avond. Dit laat hij ook heel goed toe. Hij kan goed met andere katjes. liefst ook plaatsen waar al een katje is.
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee


Archie valt onder onze Speciale Zorg Katten. Hij heeft een kruisje achter zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar ondertussen kunt u Archie op afstand adopteren.

Archie + verblijft momenteel in:

locatie

Villa Vagebond Vzw

MAASEIK
Tel.: 0495 28 51 27
Email: kattenbemiddeling@zwerfkat.com
Site: www.vagebond.com
dierenasiel Bekijk alle dieren van Villa Vagebond Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.